Adi Cristea petrece Paştele catolic cu fiica şi fosta iubită!

Ultima actualizare:
“Prinţul“ face pe  bucătarul pentru  Denisa şi Rania (Fotografii: arhiva personală)
“Prinţul“ face pe bucătarul pentru Denisa şi Rania (Fotografii: arhiva personală)

„Prinţul” are motive să zâmbească. Fotbalistul le-a adus în Belgia pe cele mai importante femei din viaţa lui: fosta sa iubită, Denisa Nechifor, şi fetiţa sa, Rania, pentru a petrece sărbătorile pascale ca o adevărată familie.

Lui Adrian Cristea (30 ani) îi merge totul din plin. De când a fost transferat la Standard Liege viaţa fotbalistului s-a transformat radical, lucru ce îi aduce mijlocaşului împliniri pe toate planurile.

Zilele trecute „Prinţul" a făcut o scurtă vizită în România, timp în care a decis să nu se întoarcă singur în Belgia, ci însoţit de fosta lui iubită, Denisa Nechifor, şi fetiţa acestora. Vacanţă a fost aşteptată cu sufletul la gură de micuţa Rania (4 ani) care nu-şi mai văzuse tatăl de mai bine de două luni.

Denisa şi Rania hoinăresc prin Liege cât timp Adi este la antrenament


    “Prinţul“ face pe  bucătarul pentru  Denisa şi Rania (Fotografii: arhiva personală)
“Prinţul“ face pe bucătarul pentru Denisa şi Rania (Fotografii: arhiva personală)

„Am vorbit cu Adi aproape zilnic de când a plecat în Belgia. Rania era nerăbdătoare să mergem în vizită la tati şi a fost foarte bucuroasă când am anunţat-o că trebuie să ne facem bagajele. Ne place foarte mult aici. Este un oraş cu o arhitectură frumoasă şi o linişte deplină. Am nimerit chiar în perioada Paştelui, aşa că anul acesta îl vom serba de 2 ori. Rania este foarte fericită că petrcem această sărbătoare în familie şi asteptă cu nerăbdare cadourile din partea iepuraşului", ne-a declarat Denisa Nechifor.

Blondina profită din plin de aceste zile de relaxare şi nu se gândeşte să facă cale întoarsă prea curând: „Nu ştiu când vom reveni în ţară. Aici am găsit liniştea de care aveam nevoie, iar Adi este foarte fericit că suntem alături de el".

Cristea a fost împrumutat pentru şase luni la Standard Liege, la începutul acestui an, la formaţia antrenată de Mircea Rednic. Suma plătită de către Standard pentru fotbalistul de 29 de ani este de 150.000 de euro, urmând ca, în cazul unui transfer definitiv, aceştia să mai plătească 350.000 de euro. Mijlocaşul are 18.000 de euro pe lună, însă aceasta nu e singura sursă de venit. „Prinţul" câştigă bani şi din alte afaceri, fiind asociat la fabrica de mobilă „Decor Plus" din Iaşi.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net