La sesiunea de pregătire de azi, de la Buftea, a asistat și Mirel Rădoi. Cum nu era testat pentru depistarea COVID-19, antrenorul naționalei mari a rămas în tribună.


Amânată de pandemie, activitatea lui Adi Mutu ca selecționer al echipei de tineret a României a început efectiv săptămâna aceasta. Fostul internațional a convocat un lot de 19 jucători într-un mini-stagiu de pregătire la Buftea. Iar marți a condus și primul antrenament. Şedinţa de pregătire a durat aproximativ 90 de minute, lucrându-se în special tactic, informează frf.ro. În contextul în care a jucat luni seara, în meciul de la Craiova, Cătălin Itu (CFR Cluj) s-a pregătit separat, alături de preparatorul fizic Vlad Nicoară. La finalul antrenamentului, Marian Aioani a părăsit cantonamentul, la solicitarea clubului Chindia Târgovişte. De asemenea, convocaţi pentru această acţiune, Alex Paşcanu şi Alex Măţan de la Voluntari, nu s-au mai prezentat la lot. Iar în locul lui Constantin Dima, Andrei Rațiu și Vlad Dragomir au fost chemați Tudor Băluță (Brighton) și Alexandru Vodă (FC Hermannstadt).

Meci de pregătire cu Farul

La sesiunea de pregătire de azi, Adi Mutu a pus accent tot pe tactică, exersându-se trasee de joc. Antrenamentul s-a încheiat după aproximativ 90 de minute cu un joc școală pe o jumătate de teren. La final, staff-ul tehnic și jucătorii au dialogat pentru câteva minute cu Mirel Rădoi, care a rămas în tribună.
Programat iniţial să se desfășoare la Mogoşoaia, mini-cantonamentul selecţionatei U21 a fost mutat la Centru Național de Fotbal Buftea. Acțiunea se încheie mâine, când este programat meciul-test cu Farul Constanţa.

 
 
Loading...