Adi Mutu: «Piţurcă este primitiv! Ştie tactică 0»

Ultima actualizare:

    Adrian Mutu
Adrian Mutu

Atacantul lui Ajaccio a spus că Victor Piţurcă e depăşit, că nu nu cunoaşte tactică, că face şedinţe lungi şi plictisitoare şi că ar trebui să plece de la naţională.

"Piţurcă e primitiv la pregătire. E bun selecţioner, are ochi la jucători, dar nu ştie să-i motiveze şi are un stil dictatorial. La o şedinţă video, când jucam în Ungaria, ne-a spus că e o ţară cu două milioane de locuitori şi 700.000 de metri pătraţi. Mă pufnea râsul. Apoi, înainte de Turcia - România. Ne-am uitat la meciul Ungaria - Turcia, după care am jucat cu Ungaria şi ne-am uitat la acelaşi meci. Ajungem să ne uităm, în grupe, la aceleaşi meciuri de două ori", a afirmat "Briliantul", care a spus şi ce trebuie făcut pe viitor.

Dacă jucam cu Andorra, ne spunea că e o echipă foarte foarte bună, iar dacă jucam cu Olanda, că e o echipă foarte foarte bună. Numai vrăjeală din asta. Toate echipele sunt la fel pentru el. După aceea, o oră şi jumătate, silenzio totale, ca să spun în italiană. Nu e vorba că ne plictisim, dar degeaba te uiţi la meci, dacă antrenorul nu-ţi spune care sunt principalele pericole ale adversarilor, sau care sunt punctele lor slabe. Ar trebui să o luăm de la zero, fără Mutu, fără Piţi. Să vină Oli, Reghe, Contra, Dan Petrescu!", a încheiat Mutu la DigiSport.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net