Administratorul judiciar al Rapidului a aflat de pe Internet cine e Ionel Ganea

Ultima actualizare:

    Ionel Ganea a pierdut două meciuri de la instalarea pe banca RapiduluiFoto: Răzvan Păsărică
Ionel Ganea a pierdut două meciuri de la instalarea pe banca RapiduluiFoto: Răzvan Păsărică

Insolvenţa naşte situaţii hazlii în fotbalul românesc. De pildă, administratorul judiciar al Rapidului, Cristina Andronache, recunoaşte că nu avea nici o treabă cu fotbalul în momentul în care a fost desemnată să se ocupe de reorganizarea clubului.

Într-un interviu pentru Digisport, ea a explicat că, înainte de a-l numi în funcţia de antrenor pe internaţionalul român Ionel Ganea, habar n-avea cine e acesta. “Am fost cea care l-a susţinut, dar desemnarea antrenorului a fost făcută pe baza unei selecţii... L-am ales pe Ganea pentru că a avut un atu, pentru că a mai trecut printr-o perioadă de insolvenţă la Universitatea Cluj, înţelegea şi insolvenţa şi repercusiunile asupra echipei şi asupra activităţii normale, astfel că a fost un atu”, a declarat Andronache la Digisport.

Ea a mai recunoscut că nu auzise de Ganea, dar nici de actualul preşedinte, Nicolae Manea: „L-am susţinut fără să-l cunosc dinainte, m-am uitat pe internet să văd cum arată, neavând preocupari sportive în general. Slavă cerului că există Internet!”, a încheiat Cristina Andronache.


    Cristina Andronache
Cristina Andronache

Dincolo de aceste momente hazlii, la Rapid nu e deloc linişte. Aceasta deoarece administratorul judiciar susţine că omul de afaceri Valerii Moraru nu e, de fapt, investitor, ci doar creditor la Rapid, aşa cum şi Click! a scris în repetate rânduri.

„Nu a virat niciun ban până acum. De asemenea, a promis că va aduce 1,5 milioane de euro drept contract de publicitate, dar n-a spus că suma va veni în decurs de cinci ani”, a declarat Cristina Andronache.

În replică, Valerii Moraru acuză administratorul judiciar că a refuzat semnarea contractelor de publicitate aduse în ultima lună.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net