Adrian Mutu, declaraţii de dragoste din Ghencea

Ultima actualizare:

Adi Mutu a evoluat la Dinamo în perioada 1999 - 2000 şi a marcat 26 de goluri în 37 de meciuri, având un aport imens în cucerirea „eventului" de către roş-albi, deşi în retur se transferase deja la Inter.

Şi acum e trecut primul la categoria „legende" pe siteul oficial al echipei! Totuşi, anunţul său prin care ar semna cu Steaua şi ar marca 40 de goluri nu i-a iritat pe ultraşii din Ghencea. Ci, din contră.

„Ar fi bine să vină Mutu şi dacă se reuşeşte acest transfer, am defila în campionat. Noi, suporterii Stelei suntem de acord cu sosirea sa la echipă. De suferit ar avea doar dinamoviştii. Noi l-am luat şi pe Pârvulescu, deci n-ar fi prima dată când le «furăm» un jucător", a fost anunţul celor din galerie.

Pe lângă sprijinul galeriei, Mutu are de partea sa şi cuplul Reghe - Anamaria Prodan, iar evoluţia în Liga I l-ar menţine în atenţia selecţionerului Piţurcă. Totuşi, de partea cealaltă, dinamoviştii nu cred că Mutu va trăda. „Nu cred că Mutu se va duce vreodată la Steaua. El e dinamovist şi nu s-ar simţi bine în mijlocul lor. Niciodată nu l-aş vedea în tricoul Stelei", a comentat tehnicianul "câinilor", Cornel Ţălnar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net