Adrian Mutu nu prea vrea să mai fie selecționer

Ultima actualizare:

    Adrian MutuFOTO: Sportpictures.eu
Adrian MutuFOTO: Sportpictures.eu

Cariera de selecționer a lui Adrian Mutu e pe final, pentru că, așa cum a declarat președintele FRF, Răzvan Burleanu, într-o conferință de presă, ”Briliantul” își dorește să lucreze la un club.

Burleanu a precizat că Mutu ar vrea să continue, însă şi simte nevoia de a antrena zi de zi la un club cu care să obţină performanţe. În ceea ce îl priveşte pe Mirel Rădoi, conducătorul FRF a spus că a existat un scenariu al plecării.

„Cu Mirel Rădoi lucrurile sunt simple, el va continua alături de echipa naţională. S-a luat în calcul inclusiv acel scenariu al plecării. Contractul dintre Adrian Mutu şi federaţie a expirat imediat după terminarea Campionatului European. Noi ne dorim să continuăm alături de Adrian Mutu. Adi Mutu îşi doreşte să continue, dar simte această nevoie de a antrena zi de zi la un club unde să poată să facă performanţă. Cred că în următoarele două săptămâni Adi va putea să ia o decizie astfel încât să vă putem confirma dacă va fi alături de noi şi în următoarea campanie de calificare. Pentru noi, Adrian Mutu reprezintă opţiunea numărul 1. În acelaşi timp, ne dorim un selecţioner care  să aibă capacitatea să şi termine această campanie, odată ce porneşte la drum cu noi”, a afirmat Burleanu.

Răzvan Burleanu a mai declarat, după Comitetul Executiv al FRF, că la nivel de echipe naţionale nu există o reglementare cu privire la necesitatea licenţei Pro. Membrii C. Ex. sunt de părere că ar trebui să existe însă această cerinţă pentru campionatul intern, din sezonul viitor.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net