Adrian Mutu, primul antrenament ca selecționer

Ultima actualizare:

    Adrian Mutu le-a dat primele indicații elevilor săiFOTO: frf.ro
Adrian Mutu le-a dat primele indicații elevilor săiFOTO: frf.ro

Adrian Mutu și-a intrat în ”pâine” după 9 luni de la numirea în funcția de selecționer al naționalei de tineret. El a condus primele antrenamente ale jucătorilor cu care speră să se califice la turneul final al Campionatului European Under 21.

Naționala de tineret a României a început pregătirile pentru meciurile cu Finlanda și cu Malta, din preliminariile Campionatului European U21. De ieri dimineață, ”Briliantul” are la dispoziție toți jucătorii convocați, astfel că poate începe pregătirea tactică a partidelor pe care este obligatoriu să le câștige dacă vrea să păstreze șanse pentru calificare. La primul antrenament cu toți jucătorii, fotbaliștii de la FCSB, Viitorul și Botoșani, care au evoluat sâmbătă pentru echipele lor de club, au efectuat exerciții de refacere. Ceilalți fotbaliști din lot s-au antrenat normal, la intensitate ridicată, iar la final au lucrat tactic.

Chiar dacă are 41 de ani, Mutu a demonstrat de ce era considerat unul dintre cei mai valoroși executanți de lovituri libere în vremea în care juca în Italia. El l-a provocat, duminică seară, pe portarul Horațiu Moldovan, de la UTA, căruia i-a tras la poartă de pe linia de 16 m. Conform înregistrării video postate pe frf.ro, ”Briliantul” a marcat 8 goluri din primele 10 lovituri, a nimerit o dată bara transversală și o dată a apărat goalkeeper-ul nou-promovatei.

Primul meci ca selecționer al lui Mutu va avea loc vineri, 4 septembrie, în Finlanda. Apoi, marți, 8 septembrie, ”tricolorii” vor juca în Malta. Ambele meciuri vor avea loc de la ora 19.00 și vor fi în direct la Pro TV.

Lotul României U21

Portari: Andrei Vlad (FCSB), Teodor Axinte (Poli. Iaşi), Horaţiu Moldovan (UTA).

Fundaşi: Denis Haruţ (FC Botoşani), Andrei Raţiu (Den Haag), Alexandru Paşcanu (CFR Cluj), Andrei Chindriş (FC Botoşani), Virgil Ghiţă (FC Viitorul), Radu Drăgușin (Juventus), Radu Boboc (FC Viitorul), Raul Opruţ (Hermannstadt).

Mijlocaşi: Marius Marin (Pisa), Carlo Casap (FC Viitorul), Cătălin Itu (CFR Cluj), Olimpiu Moruţan (FCSB), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Darius Olaru (FCSB), Dennis Man (FCSB), Valentin Mihăilă (Univ. Craiova), Alexandru Măţan (FC Viitorul), Claudiu Petrila (CFR Cluj), Valentin Costache (CFR Cluj).

Atacanţi: George Cîmpanu (FC Botoşani), George Ganea (FC Viitorul)

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net