Adrian Mutu și-a ales urmașul la națională. Surpriza e mare!

Ultima actualizare:

    Adrian Mutu, selecționerul naționalei de tineretFOTO: Sportpictures.eu
Adrian Mutu, selecționerul naționalei de tineretFOTO: Sportpictures.eu

Naționala de tineret a României a câștigat cu 3-0 în Malta și a rămas în plasa liderului grupei de calificare la Europene, Danemarca. Selecționerul Adrian Mutu a fost încântat în mod special de unul dintre elevii săi.

”Îi felicit pe jucători. Nu a fost un meci greu, am avut şi şansa de a da gol repede, ştiam că o să ne aştepte cu o linie formată din cinci chiar şase uneori, le-am spus băieţilor să aibă răbdare în construcţie, să facem o posesie constructivă, să creăm superioritate, mai ales în zonele laterale şi de acolo să venim cu centrări. Un lucru care mă nemulţumeşte ar fi ocazia aceea pe care au avut-o ei, singura lor ocazie, în prima repriză. Dar este fotbal, se întâmplă şi o clipă de neatenţie. Mă bucur că Man a marcat în seara asta şi a ajutat echipa să câştige. Man poate fi urmaşul meu, asta trebuie să facă el, să dea goluri pe teren, să muncească pentru echipă, i-am schimbat puţin poziţia în teren şi văd că îi prieşte, mă bucur pentru el şi sper la cât mai multe goluri”, a declarat Adrian Mutu după meci.

Denis Man (min. 6), Costache (min 41, din penalty) și Haruț (min. 63) au fost marcatorii celor trei goluri ale echipei noastre în meciul din Malta, rezultat care a menținut distanța de trei puncte față de liderul grupei a VIII-a, Danemarca. Ocupanta primului loc se va califica direct la turneul final al Campionatului European.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net