”Afacerea Salomao”, Rednic și FC Dinamo

Ultima actualizare:

    Venit în 2017 la Dinamo, Diogo Salomao a marcat 15 goluri în 55 de meciuri disputateFoto: Sport Pictures
Venit în 2017 la Dinamo, Diogo Salomao a marcat 15 goluri în 55 de meciuri disputateFoto: Sport Pictures

Manager al FC Dinamo, Florin Prunea a lansat un nou atac la adresa fostului antrenor al ”câinilor”, Mircea Rednic. Acesta susține că Salamao a fost pus pe liber în mod deliberat.

Fostul portar a dat un exemplu în ceea ce denumește ”căpușarea” clubului bucureștean de către Mircea Rednic: "Pentru mine lucrurile devin din ce în ce mai clare. Mircea Rednic este principalul instigator la ceea ce se întâmplă la Dinamo. În instanţă să se ducă cu cine vrea el. Probele sunt clare. O să vadă martori care vor depune mărturie, care au fost la el acasă şi după aceea au plecat la Bogdan Bălănescu acasă şi i-au speriat familia şi copiii. Şi vor fi peste 20 de martori. Să nu mă mai ameninţe pe mine Rednic cu instanţa, că nu mă sperie”, a spus Prunea, care l-a caracterizat pe fostul său coleg drept ”un om slab, un om care nu are ce să caute în fotbalul românesc, un om care a căpuşat un club şi a făcut sute de mii de euro pe spatele acestui club”.Provocat de Rednic să probeze acuzațiile, Prunea a dat un exemplu: ”Luana (n.r. – fiidca lui Mircea Rednic) a câştigat numai la transferul lui Salomao sute de mii de euro. A venit cu o ofertă la club în prima săptămână, de 500.000 de euro pentru Salomao. La câteva zile, a scăzut la 400. Apoi la 300. Noi, clubul, am avut ofertă oficială de 250.000 de euro. După trei săptămâni, ce să vezi? Salomao are salariul mare. Zece mii de euro. Trebuie să-l dăm afară! Aşa au spus Rednic cu fiică-sa. După ce se semnează rezilierea contractului lui Salomao, unde credeţi că a plecat? Direct acasă la Luana şi a doua zi au plecat în Arabia Saudită şi a fost transferat. Credeţi că atunci mişca ceva la Dinamo fără el şi fii-sa? Nu mişca nimic", a concluzionat Prunea. 

Viorel Moldovan, printre posibilii înlocuitori ai lui Eugen Neagoe

Printre antrenorii pomeniți ca posibil înlocuitori ai lui Eugen Neagoe se numără și Viorel Moldovan. Fost jucător la Dinamo, bistrițeanul este ”principal” la Chindia Târgoviște. Manager la Dinamo, Florin Prunea a negat vehement această variantă. "Nu poate să existe un interes pentru că Viorel Moldovan este un antrenor sub contract în momentul de faţă. Nici măcar nu e corect să-i pronunţ numele. Îmi este prieten. Îmi face plăcere să mă întâlnesc cu el, dar când vorbim de un antrenor sub contract e o chestiune delicată", a declarat Punea, care a adăugat că lui Eugen Neagoe i se va propune o funcţie în club după ce va părăsi Spitalul de Urgență ”Floreasca”, în care a fost internat în urma infarctului suferit la meciul (0-2) cu CSU Craiova de duminică.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net