Aici îşi deschide Prodanca piaţă!

Ultima actualizare:

    Piaţa Dăbulenilor  se află între blocuri,  pe strada Alexandru  Vlahuţă
Piaţa Dăbulenilor se află între blocuri, pe strada Alexandru Vlahuţă

Bucureşteni, vi se pregăteşte ceva! Anamaria Prodan, împreună cu mama ei, Ionela Prodan, deschide peste trei zile Piaţa Dăbulenilor în sectorul 3. Acestea promit că aici veţi găsi cele mai mici preţuri, dar şi cele mai bune produse. Toate bio.

Este impresară de fotbal, deţine clubul Universitatea Cluj, iar mai nou intră în afaceri cu legume şi fructe. Anamaria Prodan, căci despre ea este vorba, îşi deschide vineri o piaţă în Bucureşti.

Se numeşte Piaţa Dăbulenilor şi se află între blocuri, pe strada Alexandru Vlahuţă, din sectorul 3, aflată în zona Nerva Traian. Pe o suprafaţă de aproximativ 1.000 de metri pătraţi, zona a fost împrejmuită cu gard, au fost aduse tarabele, iar zilele acestea vor fi trase şi utilităţile: apa şi curentul.

Aici au fost aduse 12 tarabe şi 5 ţarcuri pentru pepeni

simeon stalpnicul png

„Aici vor fi doar producători, cei care muncesc pământul şi nu au unde să-şi vândă marfa. Decât să dea kilogramul de pepene cu 25 de bani la samsari, mai bine vin aici şi câştigă mult mai mult. Plătesc doar 6-7 lei pe zi taraba, nu 4.000 de lei pe lună ca în alte pieţe. Eu sunt din Dăbuleni şi îmi văd neamurile cum se chinuie, îşi dau toată munca pe nimic că nu au loc în nici o piaţă ", ne-a spus Ionela Prodan, care aleargă de colo-colo ca să pună afacerea pe roate.

Ea vrea ca în Piaţa Dăbulenilor să se găsescă cele mai mici preţuri din Bucureşti, dar şi cele mai gustoase fructe şi legume, crescute ecologic. Până acum au fost amenjate 12 tarabe şi cinci ţarcuri pentru pepeni. Piaţa dintre blocuri va fi inaugurată vineri, când vor veni să cânte mai multe vedete de muzică populară. Ea va fi deschisă de luni până duminică, de la ora 08.00 la 22.00.

Ionela Prodan se ocupă de afacere

Anamaria are un ajutor de nădejde. Mama sa, Ionela Prodan, se ocupă de tot ce trebuie pentru ca Piaţa Dăbuleni să se transforme într-o afacere de succes.

Toată ziua se duce la Primăria sectorului 3 ca să pună la punct ultimele detalii, iar de acolo vine direct la piaţă. „Am tarabele, am pubelele de gunoi, acum trebuie să vină să-mi pună apă şi curent.Piaţa e a primăriei, n-am de câştigat nimic de pe urma ei. Vreau doar să ajut ţăranii", ni s-a confesat cântăreaţa de muzică populară.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net