Ajutat de prieteni, Neşu a uitat două zile de probleme

Ultima actualizare:

    Neşu s-a relaxat  alături de  prieteni vechi
Neşu s-a relaxat alături de prieteni vechi

Mihai Neşu e ţintuit de şase ani într-un scaun cu rotile, după ce a suferit o fractură a coloanei la un banal antrenament al lui Utrecht. Viaţa sa a devenit un calvar, dar oamenii dragi i-au fost mereu alături. Este şi cazul fostului său coleg de la gruparea olandeză, Dries Mertens, acum la Napoli, jucător care l-a vizitat recent pe Neşu.

Mihai Neşu a fost un fundaş ce a scris istorie în tricoul Stelei. În 2008 a ajuns în Olanda, la Utrecht, însă cariera i-a fost oprită brusc. În 2011, la un duel cu Schut, s-a lovit grav la coloană şi de atunci e paralizat de la brâu în jos. În scurt timp a rămas şi fără părinţi, soţia a decis să-l părăsească, însă prietenii adevăraţi nu l-au abandonat. Unul dintre ei e Dries Mertens. 


    Românul este fericit  că n-a fost uitat de cei  alături de care a jucat
Românul este fericit că n-a fost uitat de cei alături de care a jucat

Belgianul e acum la Napoli, dar a împărţit vestiarul cu „Bichonul” la Utrecht din 2009 în 2011. A fost de faţă când Neşu s-a accidentat şi a rămas marcat de acel nefericit eveniment. De atunci i-a dedicat o mulţime de goluri şi l-a vizitat de mai multe ori, în Olanda, dar şi-n America, acolo unde românul urma un tratament de recuperare. Zilele acestea s-a dus din nou la fostul stelist. Au petrecut câteva zile împreună şi Dries a anunţat pe contul său de facebook.

simeon stalpnicul png

„Mi-am petrecut ultimele două zile cu un bun prieten, a fost o experienţă minunată. Vreau să susţin Fundaţia Mihai Neşu şi voi da o mână de ajutor. Ei fac lucruri minunate pentru copii şi au nevoie de ajutorul meu şi al vostru. Simţiţi-vă liberi să daţi o mână de ajutor, chiar dacă suma este mică. Vă mulţumesc din inimă”, a scris Mertens, el oferind şi contul unde doritorii pot dona în contul Fundaţiei lui Neşu, centru ce se ocupă cu recuperarea copiilor cu dizabilităţi. 

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net