Marcel Puşcaş pare eternul procesoman care nu mai e băgat în seamă nici când are dreptate. Ca şi în urmă cu patru ani, fostul fotbalist, antrenor, preşedinte de club şi impresar candidează din nou pentru şefia FRF şi, ca şi atunci, are şansa porcului la Crăciun. Totuşi, acesta poate juca azi un rol important.


Mulţi oameni din fotbal au spus că cel mai bun program dintre toţi cei care râvnesc scaunul de la Casa Fotbalului îl are Marcel Puşcaş. La cum a decurs această campanie, în care a fost vorba de aproape orice, doar de proiecte nu, cine s-a mai uitat pe maculatura pregătită de cel care a readus Rapidul în Europa în 1992? Totuşi, Puşcaş are nişte aşi în mânecă şi, din vasta lui experienţă în fenomen şi-a atras de partea lui câţiva susţinători, care îl vor şi vota azi. În condiţiile în care e de aşteptat ca Burleanu şi Lupescu să aibă nevoie de un tur al doilea pentru tranşarea scrutinului, aceste cecuri în alb deţinute de Puşcaş pot cântări decisiv de partea celui care ar urma să le primească. Iar marele beneficiar pare „Kaiserul”, mai ales că Burleanu l-a jignit foarte urât în ultimele zile pe Puşcaş, pe care a încercat să-l dea afară din FRF, dar fără folos. E posibil ca aceasta să fie şi miza lui Puşcaş, voturile făcute cadou învingătorului urmând să-i asigure păstrarea locului de muncă în Federaţie şi de pe 19 aprilie încolo.

Ilie Drăgan e cel mai tânăr dintre candidaţi

Nu există alegeri în România în care să nu fie implicate şi nişte personaje despre care nu ştii nimic altceva decât că îşi pierd timpul şi nu au nicio şansă să câştige. E şi cazul lui Ilie Drăgan, fostul lector al Şcolii Federale de Antrenori, cel care la 33 de ani speră să-i calce pe urmă lui Răzvan Burleanu. Mulţi spun chiar că e „rezerva” lui Ionuţ Lupescu pentru o eventuală şi nedorită reeditare a cazului „Gică Popescu”, din urmă cu patru ani, dar cert e că e cel mai tânăr şi ultimul dintre candidaţi.

ilie_dragan.jpg

Drăgan are cele mai mici şanse să devină preşedinte FRF
Foto: Click!
 
 
Loading...