Alex, ştii ce face soţia ta?

Ultima actualizare:
Alex Chipciu, mijlocaşul Stelei
Alex Chipciu, mijlocaşul Stelei

Când pisica nu-i acasă, joacă şoarecii pe masă! Păstrând proporţia, zicala li se potriveşte soţilor Andreea şi Alex Chipciu. Asta pentru că, în timp ce mijlocaşul Stelei era alături de echipă, nevasta lui şi-a făcut de cap, punându-şi viaţa în pericol, dar şi pe cea a copilului nenăscut, ea fiind însărcinată în şase luni.

Este tânăr, în apogeul carierei şi are o familie frumoasă. Stelistul Alex Chipciu, 25 de ani, s-a însurat anul trecut, a devenit în vara lui 2013 tăticul unei fetiţe, iar acum se pregăteşte să devină părinte a doua oară.

Soția lui Chipciu a carat obiectele voluminoase
Soția lui Chipciu a carat obiectele voluminoase

Andreea, soţia lui este însărcinată în şase luni, dar asta nu a împiedicat-o să facă lucruri de care s-ar feri orice gravidă. Şi totul în lipsa iubitului ei, Alex, care se pregătea cu echipa pentru meciul extrem de greu cu Petrolul.  Fotoreporterii Click! au surprins imagini care ar trebui să-l îngrijoreze serios pe Chipciu, pentru că soţia lui apare în ipostaze care-i pun în pericol sănătatea ei, dar şi pentru cea a copilului nenăscut. Concret, Andreea, care în trecut s-a iubit cu dinamovistul Marius Alexe, s-a dus la cumpărături alături de o prietenă. Probabil casa lor este acum în renovare, în aşteptarea noului membru al familiei, pentru că bruneta s-a oprit la Ikea. A intrat în magazin şi, după aproape o oră, a ieşit cu un cărucior plin de produse.

Andreea a mâncat cu poftă doi hotdogi
Andreea a mâncat cu poftă doi hotdogi

Şi, pentru că i se făcuse foame sau poftă, aşa cum li se întâmplă multor femei însărcinate, Andreea a ieşit din centrul comercial mâncând dintr-un hotdog şi având încâ unul în cealaltă mână. După ce l-a terminat rapid pe primul, fata l-a savurat şi pe al doilea, apoi a băut cu nesaţ un pahar cu suc.

Prietena Andreei a ajutat-o să mute bagajele
Prietena Andreei a ajutat-o să mute bagajele

Şi, pentru că masa – deloc sănătoasă, am zice noi – să-i priască, Andreea Chipciu şi-a aprins o ţigare. Însărcinată în şase luni, nevasta stelistului n-a avut nicio problemă în a savura ţigarea şi, mai mult decât atât, după ce a terminat-o s-a gândit că nu i-ar strica să pună mână să şi care obiectele cumpărate. Aşa că, dând dovadă de inconştienţă, aceasta s-a apucat să transporte din cărucior în maşină produsele voluminoase pe care le achitase. Prietena care a însoţit-o a ajutat-o cu unele bagaje, până au reuşit să mute totul în automobilul de teren cu care veniseră.


    Prietena Andreei a ajutat-o să mute bagajele Foto: Blitz
Prietena Andreei a ajutat-o să mute bagajele Foto: Blitz

Au făcut nunta anul trecut

Viaţa lui Chipciu s-a schimbat radical anul trecut, atunci când a devenit tătic pentru prima dată. În luna august, Andreea a născut o fetiţă, căreia cei doi i-au ales numele Medeea Maria.  Ulterios, Alex şi Andreea au făcut şi nunta, naşi de cununie fiindu-le cuplul Roxana şi Raul Rusescu. Interesant este faptul că în vara acestui an şi familia Rusescu s-a mărit, cei doi având o fetiţă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net