Alexa: «Ne aşteaptă infernul cu Steaua»

Ultima actualizare:

    Dan Alexa
Dan Alexa

Antrenorul celor de la ACS Poli Timişoara, Dan Alexa, a declarat că pe jucătorii săi îi aşteaptă sâmbătă o partidă infernală contra Stelei.

"Suntem în faţa unui meci foarte important şi foarte greu în acelaşi timp pentru noi. Întâlnim cea mai bună echipă de club din România, Steaua este cea mai bine pregătită din punct de vedere mental şi fizic. Are în componenţă cei mai valoroşi fotbalişti, are un antrenor foarte bun. Steaua nu a fost învinsă în această ediţie, are tonus bun şi un moral senzaţional. E echipa care domină campionatul, puţine formaţii le-au creat probleme şi ne aşteaptă un meci infernal. Dar, aşa cum am mai zis, eu am mare încredere în jucătorii mei şi în spiritul echipei, arătat la meciul de la Viitorul. Cred în şansa noastră", a spus Alexa.

"Dacă e suspendat Pintilii, intră Prepeliţă. Dacă e suspendat Tănase, intră Chipciu. Poate juca Piovaccari, unul dintre golgeterii campionatului, poate evolua Keşeru, fotbalist de calitate. Steaua are şi un lot foarte puternic, deci absenţele nu cred că ar conta mult. Ca echipă, niciodată nu au avut mari fluctuaţii. Dacă au făcut un meci prost, cei de la Steaua imediat şi-au revenit. Și aici e meritul mare al lui Reghecampf, care a demonstrat că e antrenor de valoare", a completat Alexa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net