Alibec e cel mai slab atacant din Liga 1! Fulop, Hadnagy şi Tudorie îi dau clasă!

Ultima actualizare:

    FCSB-istul e singurul vârf central din România care n-a marcat în primle 11 etape ale campionatului, deşi e titular la fiecare meciFOTOGRAFII: Sportpictures.eu
FCSB-istul e singurul vârf central din România care n-a marcat în primle 11 etape ale campionatului, deşi e titular la fiecare meciFOTOGRAFII: Sportpictures.eu

Vicecampioana a încheiat la egalitate, scor 1-1, derby-ul cu CFR Cluj, dar n-a reuşit să-l scoată din blocaj pe Denis Alibec.

Cea mai mofturoasă „perlă” pe care a avut FCSB-ul vreodată, la concurenţă cu „Prinţul” Adi Cristea, s-a remarcat din nou prin nervozitate şi indisciplină, nu prin goluri, adică motivul pentru care e plătit. Spre ruşinea lui, alţi jucători mult mai slabi cotaţi şi-au trecut deja numele pe tabelă!

Gigi Becali l-a adus pe Denis Alibec la FCSB cu un singur gând: propulsarea lui spre vestul Europei pe o sumă de la 10 milioane de euro în sus. Patronul i-a băgat şi jucătorului în cap această obsesie, dar până acum li se întâmplă totul pe dos! Atacantul ştie că pentru a-şi atinge obiectivul e nevoie de goluri cât mai multe şi cât mai importante. Din păcate pentru el, s-a canalizat prea mult pe jocurile din cupele europene, unde a marcat de trei ori, de două ori în preliminariile Ligii Campionilor şi o dată în poarta lui Plzen, în Liga Europa. Prea puţin pentru a rupe gura târgului, lângă aceste reuşite fiind nevoie de realizări notabile şi în competiţia internă pentru a atrage atenţia! Iar aici e jale! Au trecut 11 etape şi Alibec n-a găsit încă drumul spre gol. „Perla” lui Becali îşi doreşte multe, dar se zbate ca peştele pe uscat şi încheie meciurile frustrat şi plin de „draci”. E deja marcă înregistrată şutul în sticla cu apă din momentul schimbării, care demonstrează clar că s-a mai dus o partidă fără gol marcat. Cum în fotbalul de azi cifrele vorbesc pentru un jucător, indiferent de imaginea care i s-ar crea artificial în presă, Alibec trebuie să-şi pună nişte întrebări! E tot mai evident că ceva nu face bine, iar scuza că toată lumea se apără cu FCSB nu ţine! E singurul atacant central din Liga 1 care n-a marcat încă în sezonul 2017-2018, şi campionatul nostru nu abundă de staruri!

Rezerva Gnohere a înscris deja de patru ori

Vârfurile contracandidatelor la titlu sunt în grafic, craioveanul Gustavo şi CFR-istul Vera marcând deja câte 5, respectiv 4 goluri. Mai urât iese Alibec din comparaţia cu Tudorie, de la Voluntari, dat afară de FCSB ca să-i facă lui loc, cu Hadnagy, de la Sepsi, cu Drăghici, de la Timişoara sau cu Măzărache, de la Juventus, atacanţi pe care nu se vor cere milioane de euro, dar care au adus deja puncte pentru echipele lor. La fel ca şi rezerva lui Alibec de la FCSB, Gnohere, care a marcat patru goluri venind de pe bancă! Ca să punem şi mai multă sare pe rană, Liga 1 oferă şi 10 fundaşi care, spre deosebire de Alibec, au marcat deja! Pentru o vânzare cât mai profitabilă, FCSB-istul trebuia să iasă golgheterul Ligii 1, dar acest vis e deocamdată departe! Pe primul loc în top e Laurenţiu Buş, de la Botoşani, cu şase goluri în cont!

Sparge gheaţa cu victima preferată, Dinamo?

În fotbal n-ai timp să suferi prea mult pentru că vine peste tine următorul meci, iar Denis Alibec ar trebui să-l aştepte ca pe pâinea caldă! Şi nu pentru că e vorba de „Derby de România”, ci pentru că mâine va juca împotriva echipei căreia i-a marcat cele mai multe goluri în carieră. În 15 partide, şi la acest capitol un record pentru jucător, Alibec a înscris de nouă ori în poarta „câinilor” şi are toate motivele să spere că asta îl va ajuta să spargă în sfârşit gheaţa în acest sezon. Rămâne de văzut dacă urmează golul cu numărul 10 în faţa trupei din Ştefan cel Mare sau frustrarea cu numărul 12 a stagiunii!

Realizările celorlalţi 13 atacanţi centrali din Liga 1:

Nume                          Echipă             Goluri

Mauro Gustavo           Craiova             5

Alexandru Tudorie      Voluntari            5

Urko Vera                   CFR                  4

Lorand Fulop              Botoşani            3

Atilla Hadnagy           Sepsi                  3

Andrei Cristea             Iaşi                   2

Octavian Drăghici       Timişoara          2

Paul Batin                   Chiajna             2

Simon Măzărache        Juventus           2

George Ţucudean        Viitorul             2

Le Tallec                     Astra               1

Adam Nemec              Dinamo            1

Bojan Golubovic         Gaz Metan        1

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net