Alibec, eliminat după primul gol la Steaua. A fost haos la Cluj

Ultima actualizare:

    Atacantul a văzut cartonaşul roşiu după proteste şi o simulare. Deac, celălalt marcator, a fost şi el eliminatfoto: www.steauafc.com
Atacantul a văzut cartonaşul roşiu după proteste şi o simulare. Deac, celălalt marcator, a fost şi el eliminatfoto: www.steauafc.com

Steaua a jucat cu CFR primul meci oficial din 2017 şi partida s-a desfăşurat exact aşa cum ne aşteptam: cu multă nervozitate.

Denis Alibec a înscris din penalty la primul său meci pentru Steaua şi părea că transferul său de la Astra reprezintă cu adevărat un câştig imens. Atacantul a luat însă apoi prosteşte două galbene, unul pentru proteste şi altul pentru o simulare. Roş-albaştrii n-au rezistat în 10 oameni, iar Deac a egalat pentru CFR în minutul 58. Şi el a fost însă eliminat după ce a încasat două avertismente în 12 minute, iar ambii marcatori au ajuns la cabine mai devreme. Steliştii cred că meritau să câştige, dar până la urmă s-a încheiat 1-1, ceea ce înseamnă paşi greşiţi pentru ambele echipe. Steaua rămâne la 4 puncte de Viitorul, iar CFR cade, deocamdată, din play-off.

Alibec a fost criticat de Gabi Balint la finalul partidei, nu pentru joc, cât pentru atitudinea care l-a făcut să vadă cartonaşul roşu. ”Eu, aici, sunt un pic contra. Sincer, pentru că am jucat fotbal și știi că de multe ori, din instinct, îți dai drumul, vezi un picior că-ți apare în față. Sigur, adversarul se oprește, nu te lovește, dar din instinct îți tragi piciorul. Numai cel care a jucat fotbal știe ce simte. Nu sunt însă de acord cu Alibec pentru faptul că vociferează, comentează mereu la fiecare fază și o face tot timpul. Și înjură, pentru că se vede și pe buzele lui. Trebuie să termine cu asta, pentru că, uite, în acest meci a rupt echilibrul. Nu merita dat afară! S-a întâmplat prea repede. Trebuia să-i atragă atenția pentru ultima oară și abia după aceea să-l elimine”, a spus Balint la Digi Sport.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net