FCSB a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-1, pe Gaz Metan Mediaş, în etapa a XXIII-a a Ligii I. Aliber a spart gheața în acest campionat.


Denis Alibec a marcat pentru prima dată în actuala ediţie de campionat. El a înscris în minutul 62. Celălalt gol al oaspeţilor a fost înscris de Budescu '25 (penalti), iar pentru gazde a marcat Larie, în minutul 79 (autogol).

Antrenorul echipei FCSB, Nicolae Dică, a declarat, după meciul cu Gaz Metan Mediaş, că este mulţumit de rezultat, dar nu şi de joc, el menţionând că elevii săi nu au reuşiy să câştige duelurile aeriene. "Sunt mulţumit de rezultat, dar jocul nu m-a mulţumit, nu a fost foarte bun. Am suferit foarte mult în această seară, ştiam că o să avem un meci greu. Am avut probleme la începutul primei reprize şi pe finalul celei de-a doua, când Gaz Metan a avut ocazii. Nu am reuşit să câştigăm dueluri aeriene şi asta mă supără, avem fundaşi cu talie. Vom regla aceste probleme pe parcursul campionatului. Dar pentru a câştiga campionatul trebuie să facem mult mai mult. Îmi doresc mai mult şi pe faza ofensivă. Este primul meci oficial. Sunt lucruri care nu mi-au plăcut în această seară, pe care trebuie să le reglăm", a spus Dică la Digi Sport.

 
 
Loading...