Alibec a pierdut şi ultimul tren. Putea fi chemat la naţională!

Ultima actualizare:

    Alibec e departe de naţionala României
Alibec e departe de naţionala României

Cu evoluţia din derby-ul cu CFR (1-1), atacantul FCSB a ratat inclusiv şansa unei convocări de urgenţă la naţională.

Dacă Alibec ar fi strălucit duminică seară în Gruia, selecţionerul Contra avea toate motivele să-l cheme la lot, în condiţiile în care Florin Andone s-a accidentat. Vârful de la FCSB n-are însă în acest moment faţă de echipa naţională.

Modest în joc şi nervos peste măsură, Denis Alibec ne-a dovedit încă o dată că fotbalul îl cam încurcă de ceva timp încoace. Titularizat de Nicolae Dică într-un derby cu caracter decisiv, atacantul roş-albaştrilor a fost unul dintre cei mai slabi oameni de pe teren. „Am decis să joc cu Denis pentru că Bizonul nu s-a antrenat trei zile”, s-a justificat Dică după egalul cu CFR Cluj. Cu Alibec titular, FCSB s-a chinuit teribil în ofensivă, iar Nicolae Dică a făcut schimbarea normală cu 20 de minute înainte de final, când echipa sa era condusă cu 1-0. Alibec i-a lăsat locul în atac golgheterului Gnohere, după care a urmat o fază caracteristică pentru felul său de-a fi. Alibec l-a salutat rece pe Dică, iar apoi s-a dus spre banca de rezerve, aruncându-i vorbe grele tehnicianului. „Tu pe mine mă scoţi?”, s-a răstit fotbalistul cu faţa schimonosită, sugerând că schimbarea post pe post nu se impunea pentru că FCSB era în superioritate numerică şi trebuia să forţeze egalarea. „El credea că poate face ceva cu om în plus. Fă ceva fără om în plus!”, l-a taxat Gigi Becali pe fotbalistul pe care voia să-l vândă cu 10 milioane de euro.

La meci s-a uitat extrem de atent şi selecţionerul Cosmin Contra, în speranţa unei convocări de ultimă oră. Duminică, în cursul zilei, Florin Andone (Deportivo) a ieşit din schemă din cauza unei accidentări, iar Contra şi-a îndreptat gândurile spre Alibec, un fotbalist pe care îl apreciază destul de mult. Din păcate, în afara circului de la schimbare, Contra n-a avut ce să vadă la Alibec, preferând să rămână cu doar doi atacanţi în lot, Claudiu Keşeru şi George Ţucudean.

Întrebat despre reacţia ciudată a lui Alibec în momentul schimbării cu Gnohere, antrenorul FCSB a răspuns diplomatic. „Nu ştiu ce să zic, voi avea o discuţie cu el între patru ochi. Până acum n-am mai văzut un jucător care să facă asta, Alibec e singurul care a făcut asta”, a declarat Dică.

Patronul FCSB nu mai e surprins de lipsa de formă a lui Denis Alibec, comentând cu ironie episodul de la Cluj-Napoca. “E ca un copil, se supără pe iarbă, pe colegi, pe toată lumea. Mă mir că nu s-a dus să certe bara că de ce a stat în calea lui Budescu”, a spus Gigi Becali.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net