Alibec, primul şi la antrenamente

Ultima actualizare:

    Denis Alibec s-a  integrat deja în angrenajul Stelei
Denis Alibec s-a integrat deja în angrenajul Stelei

Steliştii au început munca sub comanda lui Reghecampf, iar noua achiziţie Denis Alibec a fost cel mai bun atât la probele fizice, cât şi la cele cu mingea. Jucătorii trupei din Ghencea se află deja de două zile în cantonament. Au ales ca destinaţie Belek, Antalya, iar baza de la Gloria Sports Arena le oferă toate condiţiile.

Aici vor sta până la data de 19 ianuarie, iar partea a doua a pregătirii o vor efectua tot pe pământ turcesc, dar vor fi cazaţi la Riu Kaya Palazzo Belek, în intervalul 22 ianuarie – 4 februarie. Cert e că vor disputa şase amicale, primul fiind abia peste nouă zile, contra celor de la Qarabag, echipă din Azerbaidjan. Până când îi va vedea la lucru efectiv, Reghecampf a fost deja impresionat de calităţile lui Denis Alibec, dar nici ceilalţi fotbalişti, printre care şi ex-dinamovistul Gnohere, nu au rămas mult în spate. 


    Atacantul  s-a remarcat  de la primul  antrenament
Atacantul s-a remarcat de la primul antrenament

Cu toţii au intrat pe mâna preparatorului fizic Marian Lupu, cel care a revenit după 11 ani în Ghencea. Fotbaliştii au avut „montate” puls-testere, aparate ce arată cum se comportă un jucător atunci când este supus la efort. După această şedinţă, Reghecampf a comandat câteva miuţe şi important e că Alibec şi-a respectat statutul. Atacantul venit de la Astra a fost prezentat ca noua vedetă a roş-albaştrilor şi i s-a garantat deja postul de titular.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net