Reveniți de la lotul național de tineret, după partidele din Ucraina (0-1) și cu Malta (4-1), de la Giurgiu, mai mulți fotbaliști au avut rezultat pozitiv la testul de depistare a noului coronavirus. Ultimii aflați în această situație sunt Boboc şi Ganea (FC Viitorul), respectiv Louis Munteanu (Fiorentina Florența).


Federaţia Română de Fotbal (FRF) anunţase, joi, 15 octombrie, că s-au înregistrat încă trei cazuri de infectare cu coronavirus la lotul under 21, fiind vorba de jucători. S-a subliniat că respectivele cazuri au apărut deşi s-au luat toate măsurile care se impuneau pe durata acţiunii reprezentativei. 
Astăzi, FC Viitorul a anunţat că internaţionalii de tineret Radu Boboc şi George Ganea au fost depistaţi pozitiv la testele COVID-19 efectuate în ultimele zile. Primul a ieşit pozitiv la ultima testare efectuată la lotul reprezentativ U21 şi a rămas în izolare. Revenit marţi noapte de la lotul U21, George Ganea a fost supus joi dimineaţă unei noi testări, iar rezultatul a fost pozitiv.
După  câteva ore, clubul italian Fiorentina a anunţat că Louis Munteanu a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, joi. Jucătorul este asimptomatic şi a fost plasat în izolare. El este monitorizat de staff-ul medical al clubului italian.

 
 
Loading...