Americanii au înebunit cu fotbalul. Preşedintele Obama s-a uitat la meci în Air Force One

Ultima actualizare:

    Barack Obama şi-a felicitat public jucătorii şi pe antrenorul neamţ, Jurgen Klinsmann
Barack Obama şi-a felicitat public jucătorii şi pe antrenorul neamţ, Jurgen Klinsmann

SUA a produs supriza la Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia, unde s-a calificat în optimile de finală în detrimentul Portugaliei şi Ghanei. Acest lucru i-a entuziasmat pe yankei, preocupaţi până acum mai mult de baschet, hochei, baseball sau fotbal american.

La acest turneu final, americanii au cumpărat cele mai multe bilete după brazilieni şi toată lumea din New York până la Los Angeles crede că poate câştiga Cupa Mondială. Visul american n-are limite, însuşi preşedintele Barack Obama impulsionându-i pe fani de la spate. Acesta se uită la meciurile de la Mondial şi între vizitele oficiale şi n-a putut sta departe nici în avionul care trebuia să-l ducă pentru un discurs în Mineapolis. Obama s-a uitat împreună cu staff-ul său la SUA - Germania, 0-1, chiar în aeronava prezidenţială, numită Air Force One. Preşedintele şi-a început apoi speech-ul din Mineapolis cu laude la adresa jucătorilor săi. "Am fost într-o grupă a morţii, dar ne-am calificat mai departe. Băieţii noştri merită toate felicitările şi tot suportul nostru. Sunt mândru de ei", a spus cel mai puternic om de pe planetă. SUA va juca în optimi cu Belgia, marţi, pe 1 iulie, la Fortaleza.

Dacă eşti pasionat de fotbal, acum ai şansa de a câştiga o tabletă şi alte zeci de premii! Intră pe secţiuea dedicată Campionatului Mondial de pe dolce-sport.ro şi participă la concurs. AICI aveţi link catre concursul cu întrebări din istoria Mondialelor de fotbal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net