Ana Maria Cornea: «Soţii Borcea se îmbracă la fel ca nişte bunici»

Ultima actualizare:

    «Să poarte sacouri  mai cambrate»
«Să poarte sacouri mai cambrate»

„Nu toţi oamenii cu bani au gusturi la haine", susţine stilistul Ana Maria Cornea, cea care prezintă ca exemple negative pe soţii Borcea. Reveniţi în ţară de la Miami, Cristi şi Alina au călcat pe bec în ceea ce priveşte vestimentaţia la una dintre apariţiile lor publice.

Acţionarul dinamovist Cristi Borcea s-a întors în România alături de Alina, însărcinată în cinci luni. Fericiţi nevoie mare, soţii Borcea au alte preocupări acum şi nu mai acordă atenţie deosebită modului în care îşi aleg hainele, lucru observat de stilistul Ana Maria Cornea.

Aceasta a „disecat" felul în care Alina şi Cristi s-au îmbrăcat la una dintre puţinele lor apariţii în public

„ Sunt tare dezamăgită! Se vede că ambii poartă lucruri extrem de scumpe, dar care, din păcate pentru ei, sunt în total dezacord cu vârsta lor! Costumul pe care îl are Cristi Borcea este unul pentru un bunic de 80 de ani, în nici un caz pentru un bărbat de 42! Trebuie neapărat să poarte sacouri mai cambrate şi pantaloni uşor pană", a spus stilistul.

Ana Maria n-a avut cuvinte de laudă nici pentru Alina, soţia acţionarului clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare fiind la fel de neinspirată în alegerea ţinutei de zi: "Nu înţeleg de ce Alina încearcă din răsputeri să arate aşa bătrânicios! Hainele ei nu au nici sare nici piper, cum se zice în popor. I s-ar potrivit un stil vestimentar smart-casual şi i-aş recomanda un mix de culori pentru că este prea tânără să poarte culori aşa închise! Păcat că are haine scumpe, dar foarte prost alese".

Are geantă de 6.000 de euro

Ţinuta Alinei a fost completată însă cu o geantă scumpă şi apreciată de stilistă. ”La capitolul accesorii nu pot spune că a dat greş. Are o geantă Hermes, al cărei preţ este undeva în jur de 6.000 de euro”, spune Ana Maria Cornea.

Le dă nota 5 cu indulgenţă

Ana Maria le dă, per total, cu greu notă de trecere soţilor Borcea: "Ca să nu fiu răutăcioasă, le dau nota cinci, deşi aş fi aşteptat mult mai multe de la nişte oameni cu bani, aşa cum sunt ei. Am crezut că Alina, după criticile primite pentru rochia de mireasă, foarte, foarte urâtă, se va documenta, dar se pare că m-am înşelat".

Considerată cel mai bun stilist al anului trecut, Ana Maria le dă sfaturi de bine soţilor Borcea: „Pentru că sunt persoane publice şi mai mereu în centrul atenţiei, ar trebui să acorde mai multă atenţie aspectul vestimentar. Dacă nu vor să apeleze la serviciile unui stilist, se pot documenta din reviste sau citind site-urile de specialitate".

«Pe Lipscani ar fi găsit rochie de mireasă chiar mai frumoasă»

Stilistul a criticat-o pe Alina şi pentru alegerea rochiei de mireasă. Ana Maria Cornea susţine că mult-mediatizata rochie care a costat peste 20.000 de euro a fost de fapt o dezamăgire.

„Mi s-a părut foarte urâtă şi nepotrivită corpului ei. A mai dat şi o grămadă de bani pe ea. Îi transmit că dacă se ducea şi pe Lipscani, la orice magazin pentru mirese, ar fi găsit rochii cu 9-10 milioane mult mai frumoase decât ce a purtat ea", ne-a declarat stilistul.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net