Anamaria Prodan: «Fetele mă întreabă de ce toţi îl fac hoţ pe tati!»

Ultima actualizare:

Click!: Este adevărat că Laurenţiu vrea să plece de la Steaua?

Anamria Prodan: Nu vrem să mai stăm în ţara asta unde hoţia a fost ridicată la rang de artă. De ce să mai stăm aici şi să fim jigniţi fără nici un fel de dovezi sau argumente? Pentru ce?

Te referi la acuzele de blat la meciul cu Viitorul?

Da! Am ajuns la capătul puterilor! Oamenii îşi permit să spună orice pentru că nu există nici un fel de lege care să pedepsească insulta şi calomnia. Eu am trăit 15 ani în America, ştiu ce înseamnă să faci afirmaţii nefondate, dar aici, în ţara lui Papură Vodă fiecare spune şi face ce vrea! Nu mai vrem să stăm aici! Au ajuns să mă întrebe fetele de ce toată lumea îl face pe tati hoţ, trădător...E posibil aşa ceva? Să le spună copiii la şcoală că tatăl lor vinde meciuri... Ele, ca şi mine, se mândresc cu Laurenţiu şi vor să se bucure de succesul lui, dar nu se poate aici! Numai o minte bolnavă poate să creadă că noi am făcut ceva murdar la meciul cu Viitorul.

L-am auzit şi pe Prunea cum  vorbea... Păi pe Laur îl interesa situaţia Iaşiului sau să-şi odihnească jucătorii pentru meciurile din Liga Campionilor? Avea el de unde să ştie, acum câteva etape, când le-a dat vacanţă titularilor, că soarta Iaşiului sau a Viitorului sau a oricărei alte echipe va depinde de meciurile cu Steaua? Plus că dacă nu-i bagă pe copiii aştia acum să-i vadă, când îi verifică, în Liga Campionilor?

Sunteţi decişi să plecaţi?

Ţi se pare că nu avem motive întemeiate? După ce am muncit trei ani, poate fără să ştim ce înseamnă să stai o zi în parc cu copiii, să vină oricine să arunce cu noroi în noi. Problema este că noi nu datorăm nimic nimănui şi am făcut totul pe propriile puteri, iar asta văd că deranjează! Eu, Laur, Contra, Ganea, suntem oameni care am făcut ceva pentru ţara asta!

Dar nu este o decizie radicală? Nu e păcat de un an de muncă, de faptul că Laurenţiu ratează Liga Campionilor?

Nu vezi că toţi oamenii valoroşi care au plecat din România nu vor să se mai întoarcă? Uită-te la Lucescu, la Dan Petrescu, antrenor care nu a vrut să vină nici la naţională deşi e visul oricărui tehnician! Dar a refuzat tocmai că nu şi-a dorit să stea în ţara asta! Apoi, ce crezi că îl interesează pe Laur, Liga Campionilor sau familia?

Are vreo ofertă concretă?

Are uşile deschise peste tot, nu asta e problema. Aşteptăm să se termine sezonul, să ne liniştim un pic şi vom vedea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net