Anchetat de DNA, Chivorchian s-a autosuspendat din conducerea FRF!

Ultima actualizare:

    Gheorghe Chivorchian  este, din martie 2014,  secretarul general al FRF
Gheorghe Chivorchian este, din martie 2014, secretarul general al FRF

Secretarul general al FRF, Gheorghe Chivorchian, s-a autosuspendat din funcţie ca urmare a anchetei DNA, el fiind cercetat penal pentru complicitate la abuz în serviciu.

"Astăzi, 30 iunie 2015, domnul Gheorghe Chivorchian a solicitat președintelui Federației Române de Fotbal, domnul Răzvan Burleanu, suspendarea din funcția de secretar general, urmând ca aceasta să fie prezentată în ședința Comitetului Executiv de luni, 6 iulie 2015", se arată pe siteul FRF.

"Am considerat necesar și firesc să întrerup exercitarea atribuțiilor mele de secretar general până la finalizarea procedurilor inițiate de instituțiile statului și care mă implică, până la clarificarea deplină a situației. Federația Română de Fotbal și-a asumat un nou parcurs, ghidat de profesionalism și transparență, valori pe care le susțin, astfel că, în urma unei discuții cu președintele Răzvan Burleanu, am decis să îmi prezint solicitarea de suspendare a atribuțiilor în fața Comitetului Executiv al FRF, în ședința din 6 iulie 2015. Voi oferi toate informațiile necesare și sunt la dispoziția autorităților pentru lămurirea acestei spețe care nu are de ce să implice Federația Română de Fotbal", a afirmat Chivorchian. Atribuțiile sale vor fi preluate temporar de președintele Răzvan Burleanu.

Acuzațiile care i se aduc lui Chivorchian, fost director executiv la FC Timişoara, fac parte din dosarul finanțării echipei de către Consiliul Județean Timiș, în perioada în care clubul i aparținea omului de afaceri Marian Iancu.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net