Grupele Ligii Campioonilor îşi vor consuma azi şi mâine etapa cu numărul 6, ultima de dinaintea meciurilor eliminatorii care vor începe în februarie.


În doar două grupe se ştiu ambele echipe calificate, B şi H, unde PSG şi Bayern, respectiv Tottenham şi Real Madrid nu mai pot fi ajunse de nimeni. În rest, Chelsea, Barcelona, Manchester City şi Beşiktaş au şi ele bilete de primăvara europeană, dar nu ştiu cine le va însoţi acolo din grupă. În grupele A şi E nimeni nu e încă sigur de calificare! United e lider, dar nu trebuie să poardă cu CSKA pentru că o victorie a lui Basel în Portugalia i-ar duce pe elveţieni şi pe ruşi mai departe, ceea ce ar fi un dezastru pentru trupa lui Mourinho. E de aşteptat însă ca trupa din Manchester să nu o dea în bară chiar pe Old Trafford, iar cele mai mari şanse să o urmeze în optimi le are Basel, care are meciurile directe de partea ei în cofnruntarea cu moscoviţii. De asemenea, în E, Liverpool conduce grupa şi are soarta identică cu cea a lui Manchester United. Nu trebuie să piardă, culmea, tot cu o echipă din Rusia, Spartak, care la fel ca şi CSKA, are şi ea şanse de calificare cu trei puncte luate pe Anfield. "Cormoranii" ar fi în acest caz eliminaţi, mai ales că o victorie a lui Sevilla la Maribor e de aşteptat.

Pe lângă aceste necunoscute, trei echipe mici şi fără obiectiv aleargă după primul lor punct. Pentru Benfica, Anderlecht şi Feyenoord, campioanele din Portugalia, Belgia şi Olanda, ar fi cu adevărat ruşinos să încheie faza grupelor cu 0 puncte.

Clasamentele celor 8 grupe ale Ligii Campionilor înainte de etapa cu numărul 6
Foto Click!
loading...
Loading...