Andone, la un pas să fie demis!

Ultima actualizare:

    Ioan Andone e aproape de despărţirea de Dinamofoto: fcdinamo.ro
Ioan Andone e aproape de despărţirea de Dinamofoto: fcdinamo.ro

Antrenorul dinamovist Ioan Andone e contestat de suporteri din cauza rezultatelor slabe din ultimul timp, iar şefii i-a dat răgaz încă o etapă, roş-albii urmând să joace cu Botoşani.

Dinamo a fost înfrântă de Chiajna, 0-1, după ce făcuse un egal cu Viitorul, 1-1. Fanii nu-l mai vor pe Andone, i-au cerut demisia şi susţin ei e a doua oară când echipa e umilită. Prima dată a fost "iertat" fiindcă a învins pe Poli Iaşi, 3-1, "câinii" revenindu-şi după eşecul cu codaşa, ASA, 1-2.

Acum, după remiza cu trupa "Regelui", a venit un eşec, iar suporterii au tunat. I-au strigat demisia dupa jocul cu Chiajna şi au postat pe reţelele de socializare: "VREM ANTRENOR !!! Andone ,depăşit de vremuri...din păcate şi pentru noi şi pentru el!".

Antrenorul stă liniştit deocamdată, conducătorii nu l-au criticat în public, dar se pare că nu mai au răbdare. Dacă Dinamo nu câştigă cu FC Botoşani, "Fălcosul" ar putea fi demis, mai ales că alţi tehnicieni sunt propuşi deja de diferite personaje din lumea fotbalului. Mai mult, Bonetti, cel care a pregătit trupa în trecut şi a câştigat Cupa şi Supercupa în 2012, s-a autopropus, el fiind liber de contract.

"Ei pot cere demisia, dar doar domnul Negoiţă mă poate da afară", a spus Andone.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net