Ioan Andone are ca misiune asigurarea locului de play-off şi calificarea în turul următor al Cupei României şi al Ligii. Dacă nu-şi va îndeplini obiectivul, va fi sacrificat.


Mâine începe seria decisivă pentru antrenorul roş-albilor. Va întâlni “coşmarul” din Liga I, Gaz Metan, trupă ce l-a învins recent cu 4-0, dar acum duelul e în optimile Cupei României. Va trebui să se răzbune pe medieşeni, iar duminică va disputa ultima etapă din acest an a campionatului contra celor de la Poli Iaşi. Are nevoie de victorie pentru a-şi securiza postul şi a urca în ierarhia play-off-ului.

Apoi, la data de 22 decembrie, adică peste nouă zile, va avea derby-ul cu Steaua, în semifinalele Cupei Ligii. Aici intervine şi orgoliul, pe lângă miza competiţiei. “Avem încredere în Andone, dar vom trage linie după 22 decembrie. Vom analiza de faţă cu antrenorul jocul echipei. Noi vrem ca Dinamo să se bată la titlu”, a spus directorul general al lui Dinamo, Adi Mutu. “Noi jucăm bine, ajungem în faţa porţii, dar nu marcăm. Dacă reuşeam să înscriem, clar nu eram aici în clasament. Oricum, va fi un play-off dificil şi nu contează cine începe de pe primul loc sau al doilea”, a mai spus “Briliantul”.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: