Antrenorul dinamovist Ioan Andone a anunţat că etapa următoare, când roş-albii vor întâlni pe CS U Craiova, îşi va scoate jucătorii de pe gazon dacă "fluieraşii" vor mai face gafe împotriva lor.


"Să vă spun şi eu ce se vorbeşte? Am auzit şi eu zvonuri că Deaconu (n.r. - vicepreşedintele CCA, Alexandru Deaconu) ar face jocurile, ceva se întâmplă. Eu nu ştiu nimic, poate Gigi Mulţescu ştie mai multe. Auzim şi noi zvonuri, aveţi grijă acolo, acolo. O să vedem ce se întâmplă în jocurile următoare. Dacă va fi la fel, o să ieşim de pe teren, cum ne-a zis şi domnul Negoiţă. Cred că la prima greşeală împotriva noastră ar trebui să ieşim de pe teren. Dacă se mai întâmplă vom retrage echipa. A spus asta şi Negoiţă, că va retrage echipa. Au fost greşeli mari împotriva noastră, s-au repetat, au fost cinci meciuri la rând. Cred că eu trebuia să am 7-8 puncte mai mult", a spus Andone la Digisport.

"Ce să facem? Să aducem arbitri străini. Măcar stai liniştit, dormi liniştit, nu-ţi mai faci gânduri şi planuri, nu te mai gândeşti la cine ce are cu noi", a mai spus acesta.

 
 
Loading...