Andone sabotează prima reprezentativă

Ultima actualizare:

    Ioan Andone și-a pus  jucătorii-n cap după  deciziile luate în  ultimele săptămâni
Ioan Andone și-a pus jucătorii-n cap după deciziile luate în ultimele săptămâni

Ioan Andone a devenit în ultima perioadă un antrenor tot mai greu de anticipat, iar asta o simt din plin jucătorii şi colaboratorii săi. După ce Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al „câinilor”, a recunoscut că n-a înţeles tactica la înfrângerea cu CFR, acum doi elevi de-ai săi spun că nu ştiu de ce nu mai sunt titulari cerţi la echipa de club.

Steliano Filip n-a lipsit de la nici o acţiune a echipei naţionale în ”era Daum” şi asta îl recomandă măcar la Dinamo ca fiind om de bază. Nu e însă cazul! „Fălcosul” a ales surprinzător să înceapă jocul de la Voluntari cu argentinianul Oliva în banda stângă şi cu Filip pe bancă. Nu pentru mult timp, sud-americanul fiind schimbat cu românul în minutul 20, din cauza unei accidentări. Totuşi, resentimentele au rămas, iar orgoliosul fundaş a dat pe afară la interviul de după meci.

”Nu cred că este jucător căruia să-i placă pe bancă, dar mă bucur că am evoluat, chiar dacă pot spune că îmi pare rău pentru colegul meu care s-a accidentat.  Am luat toate cele trei puncte și putem să ne concentrăm pe derby-ul cu Steaua”, a spus Filip, trimiţând o săgeată clară către Andone. Mai tranşant a fost însă Dorin Rotariu. „Nu prea am avut multă şansă să joc, nu pot să fac mult în 10-15 minute. Am legat acum două meciuri de 90 de minute, ca să intru în ritm, şi sper ca evoluțiile mele să fie la fel de bune”, a spus Rotariu cu tupeu, simţindu-se îndreptăţit să facă acest atac după ce a adus victoria lui Dinamo în minutul 87.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net