Andone a salvat-o pe Deportivo. Gol de un punct pe Madrigal

Ultima actualizare:

    Atacantul lui Brighton nu va reintra încă în programul echipei mari şi mai are până la debutul în Premier LeagueFoto Click!
Atacantul lui Brighton nu va reintra încă în programul echipei mari şi mai are până la debutul în Premier LeagueFoto Click!

Florin Andone a trecut prin momente grele în ultima perioadă, internaţionalul nostru având de ales în a crede promisiunile spaniolilor că va juca mai mult în retur şi a-şi asculta orgoliul care urla să plece de pe Riazor. Până la urmă a decis să le mai dea o şansă alb-albaştrilor şi pare că a fost inspirat.

Antrenorul Cristobal Parralo s-a ţinut de cuânt şi, obligat şi de locul dezastruos din clasament, a început mai ofensiv anul 2018. Pe El Madrigal a dispărut închizătorul turc, Emre Colac, şi a apărut din primul minut Florin Andone, iar mutarea a fost de bun augur. Chiar dacă galicienii au suferit şi la debutul în noul an, iar gazdele au condus din minutul 30, internaţionatul nostru a punctat cu capul în minutul 84 şi a adus un punct de aur pentru Deportivo. Cu el, trupa din La Coruna a urcat peste Alaves, învinsă la Bilbao cu 2-0, şi a luat o mare gură de oxigen pentru un retur care se anunţă în continuare de foc. La finalul partidei, vârful în vârstă de 24 de ani era în al nouălea cer şi se simţea din nou fotbalist. „A fost un meci foarte dificil, pe un stadion un doar Barcelona şi Sevilla câştigaseră. E un rezultat just. Pentru noi e o injecție de moral pentru viitor. Este foarte important ca mister Cristobal să aibă încredere în mine. Cred că sunt bine, am reușit să aduc egalarea. Chiar eram trist, pentru că am jucat multă vreme fără să înscriu”, a spus Florin Andone, pentru care urmează un alt meci greu, cu Valencia, care speră să-i aducă al cincilea gol al sezonului.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net