Formația din Berceni s-a impus (2-1) în confruntarea cu gruparea din Mediaș, urcând pe locul 4 în Liga 1. Un rol important în obținerea acestui succes l-a avut Andrei Vlad, care a avut câteva intervenții salvatoare.


După meci, goalkeeper-ul a vorbit despre ultima perioadă din cariera sa, subliniind că nu a fost surprins de titularizarea sa. "E o surpriză pentru dumneavoastră. Pentru mine nu a fost o surpriză. Pentru că m-am pregătit şi am aşteptat din nou să fiu în poartă. N-am plecat la Craiova, am rămas în Bucureşti şi am evoluat. Nu mi-am făcut niciun bagaj. A fost un moment dificil din viaţa mea. Am trecut repede peste. Am intrat în poartă, mi-am făcut treaba. Trebuie să-mi fac treaba în continuare, de la meci la meci să fiu cât mai bine”, a declarat Vlad la Digi Sport, iar apoi s-a referit la criticile care i-au fost aduse. „Sunt obişnuit cu criticile. Asta este lumea! Nu am ce să fac. Trebuie să-mi văd de viaţa mea în continuare. Timpul le va rezolva pe toate. În momentul de faţă sunt la FCSB şi voi apăra aici până când voi pleca. Îmi doresc să câştig trofee la echipa la care sunt. Dacă se va ivi un transfer afară, este de bun augur. Astea sunt episoade din viaţa unui fotbalist, sunt normale, trebuie să trecem peste şi să devenim mai puternici. Echipa a avut o perioadă grea, dar nu avem ce să facem, trebuie să ne pregătim şi să luăm meci cu meci, să adunăm puncte”.

Tănase nu ține seama de ironii

Întrebat ce crede despre meciul cu Rapid, din runda viitoare, Andrei Vlad a spus: „Normal că este un derby. Nu am jucat niciodată contra lor de când sunt aici şi îmi doresc foarte tare să joc acest meci cu tribunele pline”. Chestionat pe tema declarațiilor giuleștenilor, portarul a spus că nu își permite să comenteze. „Ei sunt cu declaraţiile lor şi asta este treaba lor. E normal să ne şicaneze. Noi încercăm să nu le răspundem şi să jucăm, încercăm să le răspundem pe teren". A comentat, în schimb, căpitanul FCSB, Florin Tănase: "Sper să-i batem şi, după, când îi întrebaţi, să ştie că noi suntem Steaua. Ironiile astea ieftine le găseşti la orice colţ. Va fi o atmosferă frumoasă. Fanii noştri sunt dornici de un derby cu Rapid şi sunt sigur că vor umple peluza”, a concluzionat atacantul.
FCSB - Gaz Metan 2-1
Au marcat:
Florin Tănase (min. 12 - penalty), Octavian Popescu (min. 79), respectiv Matricardi (min. 24)
FCSB: Vlad - Haruţ (V. Creţu, 46), Al. Creţu, Vinicius, S. Şerban - Moruţan (Olaru, 46), Ov. Popescu, Fl. Tănase - Cordea, Mamut (I. Stoica, 46, Oaidă, 90+2), Fl. Coman (Oct. Popescu, 72).
Antrenor: Dinu Todoran
Gaz Metan: Vâlceanu - Romeo, Matricardi, I. Filip, Velisar - Gabriel De Moura (Yuri, 46), Iancu - Grădinaru (Sarr, 84), R. Deaconu (Ciocan, 78), Chamed (Izata, 67) - Irobiso.
Antrenor: Mihai Teja
Arbitri: Horia Gabriel Mladinovici – Daniel Mitruţi, Cosmin Vatamanu. Rezervă: Viorel Nicuşor Flueran

 
 
Loading...