Antrenorii Popa şi Roşu, la un pas de bătaie!

Ultima actualizare:

    Ionuţ Popa
Ionuţ Popa

După meciul de baraj dintre Poli Timişoara şi UTA, tehnicienii celor două echipe au intrat în conflict. Ionuţ Popa a răbufnit şi la adresa arbitrului Găman, chiar dacă echipa sa a învins cu 2-1.

"Poate ne respectaţi şi pe noi puţin. Vă rog frumos, aşteptaţi să terminăm şi după aia vorbiţi. Poate ne respectaţi", i-a spus Roşu în timpul unei intervenţii în direct la Dolce Sport lui Ionuţ Popa, după ce l-a auzit pe acesta vociferând.

"Nu cu tine vorbesc", i-a răspuns Popa. "Dar respectaţi-ne", a continuat Roşu, iar Popa a reacţionat nervos: "Ce tot vrei atâta? Păi te-am respectat, ce vrei?".

"Ce te răţoieşti aşa la mine?", i-a răspuns Roşu. "Du-te mă", i-a spus atunci Popa şi s-a îndepărtat. "Cine te crezi? Crezi că mi-e frică de tine sau ce? Incredibil", a mai spus atunci Roşu.

Jucătorii au intervenit pentru ca situaţia să nu degenereze.

"Chiar dacă domnul Ionuţ Popa spune că o să ne dea 4-5 goluri, nu va fi aşa. Nu înţeleg de ce are comportamentul acesta de copil. Nu mă intimidează cu nimic. Vor vedea pe teren la Şiria, nu aşa cu intimidări în faţa camerelor, cu discuţii şi cu scandal" , a declarat Laurenţiu Roşu pentru Dolce Sport.

La Digi Sport, Ionuţ Popa a spus că s-a împăcat cu Roşu: "Eu mă certam cu un conducător de-al meu pentru arbitru şi el a zis... Dar nu, că m-am împăcat cu el, nu-i nicio problemă. Nu-s eu chiar aşa..."

Ionuţ Popa l-a desfiinţat şi pe arbitrul George Găman: "Acelaşi arbitru de la meciul cu Târgu Jiu ne-a făcut praf. Acest arbitru ne-a făcut praf. Eu am cerut să nu fie acest arbitru, să-l recuzăm, dar uitaţi ce a făcut. Cel  puţin 3-4 jucători meritau al doilea galben. Tot timpul face aşa. Cu Târgu Jiu ne-a dat jucător afară, acum ne dă jucător afară... Nu ştiu de ce nu îl recuză conducerea clubului pe acest arbitru. Când te arbitrează în halul ăsta în care te arbitrează şi pe lângă faptul că ratezi vreo şase-şapte ocazii de gol... Dar nu se poate să fii arbitrat în halul ăsta, orice contact era în favoarea lor. Este a doua oară când George Găman ne arbitrează aşa. Nu înţeleg de ce ne arbitrează aşa. Suntem nemulţumiţi de modul de arbitraj. Arbitrul ăsta trebuia recuzat dinainte. Ăsta tot timpul ne lasă în zece oameni".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net