Antrenorul bătăuş nu e lăsat să demisioneze

Ultima actualizare:

    Grozavu ar putea fi suspendat şi de  Comisia de Disciplină a FRF pentru  gestul golănesc de la meciul cu AstraFoto: Sportpictures.eu
Grozavu ar putea fi suspendat şi de Comisia de Disciplină a FRF pentru gestul golănesc de la meciul cu AstraFoto: Sportpictures.eu

Incredibil, dar adevărat! Chiar dacă Leo Grozavu, antrenorul care şi-a bătut un jucător în timpul meciului, a decis să demisioneze, conducătorii clubului nu îl lasă, spunând că el are dreptul la o a doua şansă!

Leo Grozavu (49 de ani), şi-a pierdut cumpătul în timpul meciului cu Astra (scor 0-3) şi, după ce l-a înlocuit pe Cătălin Golofca, l-a pocnit în bărbie şi i-a spart buza superioară. 

La finalul jocului a motivat că a recurs la o asemenea măsură fiindcă fotbalistul a dezonorat culorile clubului, aruncând echipamentul. Marţi, a avut o discuţie cu conducătorii, iar Golofca a explicat că va părăsi echipa dacă tehnicianul va mai rămâne. Patronul Valeriu Iftime a afirmat chiar în Click! că Grozavu are un meci decisiv vineri cu Poli Timişoara şi în cazul în care acesta nu reuşeşte să se împace cu lotul şi automat să nu câştige cu cei de pe Bega, va fi dat afară. Antrenorul însă nu a mai aşteptat jocul. Şi dându-şi seama de greşeală a făcut anunţul firesc: „Îmi cer scuze, am făcut-o şi-n faţa jucătorilor şi a staff-ului. Îmi cer scuze şi tuturor antrenorilor din România cărora le-am creat un prejudiciu de imagine. Îmi prezint public demisia. E un gest de onoare. Caracterul e mai important decât pierderile pe plan financiar”. 

Când lucrurile păreau să intre pe un făgaş normal, patronii echipei au avut grijă să dea totul peste cap: „A fost exclusiv decizia sa de a-şi da demisia, dar nu ştiu dacă îi dau voie să plece. Cred că doar vor fi câteva zile de vacanţă...”, a spus Valeriu Iftime, unul dintre patronii echipei. Acelaşi care, în urmă cu 24 de ore îl catalogase drept sălbatic. În plus, l-a compătimit pe Cătălin Golofca, pe care ieri l-a îndemnat să se împace cu Grozavu: „Nu cred că e atât de afectat şi dacă e inteligent, joacă şi cu Leo şi fără el. Orice se poate reconstrui. A fost un incident greu de catalogat, dar antrenorul nostru e foarte bun şi fiecare are dreptul la o nouă şansă. Sunt foarte importante decizia şi starea echipei, însă voi constata asta săptămâna viitoare”.

Se ajunge la tribunal?


    Golofca nu vrea  să mai lucreze cu  antrenorul bătăuşFoto: Sportpictures.eu
Golofca nu vrea să mai lucreze cu antrenorul bătăuşFoto: Sportpictures.eu

Cătălin Golofca, jucătorul lovit de Grozavu, a anunţat că e tentat să-l dea în judecată pe antrenor, urmând ca-n aceste zile să ia o decizie. „Mă gândesc serios dacă să-l dau în judecată. A fost un gest văzut de toată lumea şi dacă ştiam ce vrea să facă, poate mă apăram. Nu ştiu dacă vom mai lucra împreună. Oricum, de atunci n-am mai vorbit cu el”, a spus atacantul de 26 de ani, conform gsp.ro. 

Mutu s-a bătut cu antrenorul la Ajaccio


    Adrian Mutu
Adrian Mutu

Şi pe plan internaţional au existat episoade violente între jucători şi tehnicieni. Balotelli a vrut să-şi bată antrenorul, pe Mancini, managerul Di Canio s-a luptat cu atacantul său Leon Clarke în drum spre vestiare, iar milanezul Gatusso i-a dat un cap în figură rivalului de pe banca lui Tottenham, Joe Jordan. Însă, şi Adi Mutu a avut un astfel de incident. Pe vremea în care era la Ajaccio, “Briliantul” s-a plâns că antrenorul Ravanelli nu-l respectă. Românul l-a sunat pe tehnician, l-a înjurat şi când s-au întâlnit, i-a suflat fumul de ţigară în faţă. De aici s-a pornit un adevărat meci de box, cu greu fiind despărţiţi de Zubar, fost coleg al lui Mutu şi martor al luptei.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net