Antrenorul lui Bayern, după victoria cu 8-2 în fața Barcelonei: ”Următorul meci începe de la 0-0”

Ultima actualizare:

    Hans-Dieter FlickFoto: Guliver/ GettyImages
Hans-Dieter FlickFoto: Guliver/ GettyImages

Antrenorul celor de la Bayern Munchen, Hans-Dieter Flick, a încercată să-și țină fotbaliștii cu picioarele pe pământ după victoria cu 8-2 obținută în fața Barcelonei, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

"Ştiam că dacă punem presiune pe FC Barcelona, ei vor face greşeli şi vom putea profita. Însă Barcelona are mari calităţi ofensive şi a trebuit să facem multe eforturi, am avut de muncit în defensivă. A fost doar un meci, sigur, putem spune că a transmis un semnal adversarilor, dar urmează altă partidă, care începe de la 0-0", a declarat Flick la finalul partidei care a scris o pagină neagră în istoria clubului catalan.

Bayern Munchen s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a învins, vineri seară, la Lisabona, cu scorul de 8-2 (4-1), echipa FC Barcelona, în sferturile competiţiei.

Pentru Bayern Munchen au marcat Muller '4, '31, Perisic '22, Gnabry '28, Kimmich '63, Lewandowski '82 şi Coutinho '85, '89, în timp ce pentru FC Barcelona au punctat Alaba '7 (autogol) şi Suarez '57.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net