Aplauze, rugăciuni și flori pentru Emiliano Sala

Ultima actualizare:

    Fotbaliștii lui Nantes au purtat tricouri cu numele lui Sala pe spateFoto: EPA
Fotbaliștii lui Nantes au purtat tricouri cu numele lui Sala pe spateFoto: EPA

La meciul cu Saint Etienne (1-1), jucătorii lui FC Nantes au purtat tricouri pe care era trecut numele fotbalistului argentinian Emiliano Sala

Programată în etapa cu numărul 22 din Ligue 1, disputa a oferit o nouă ocazie de a se manifesta solidaritatea cu familia lui Emiliano Sala, atacantul dispărut în seara de luni, 21 ianuarie, pe când călătorea cu un avion de mici dimensiuni de la Nantes la Cardiff.Componenții formației gazdă au purtat tricouri pe spatele cărora era trecut și numele lui Sala, având totodată mesajul ”Curaj, Emi”. În minutul 9, meciul a fost întrerupt şi spectatorii au aplaudat şi i-au scandat numele sud-americanului. Totodată, Waris i-a dedicat golul fostului său coleg. În timp ce poarta lui Nantes n-a fost apărată de Ciprian Tătăruşanu, internaționalul român acuzând dureri la spate.Tot pentru a-i aduce un omagiu lui Sala postul de televiziune Canal+ a decis să difuzeze gratis în Franța, decalat, primele 10 minute ale meciului de la Nantes. Astfel circa un milion de oameni au putut vedea manifestarea de simpatie de pe arena franceză.  

Operațiunile de căutare se reiau în weekend

Organismul britanic care investighează accidentele aviatice (AAIB) a anunţat găsirea pe o plajă din nordul Franței a unor resturi care pot proveni din avionul Piper Malibu cu care călătorea Sala. În funcție de evoluția vremii, operațiunile de căutare vor fi reluate în weekend. A fost stabilită o zonă prioritară pe fundul mării, cu o suprafaţă de patru mile marine pătrate. Căutările vor fi făcute de un vas specializat în astfel de operaţiuni. Se estimează că operațiunea va dura cel mult trei zile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net