Arbitrii duc Rapidul în Liga a II-a

Ultima actualizare:

    Partida de la Iaşi a avut un final încinsFoto: Sportpictures.eu
Partida de la Iaşi a avut un final încinsFoto: Sportpictures.eu

Trupa lui Cristiano Bergodi joacă fiecare meci cu teama că finish-ul se apropie şi nu mai are timp să obţină punctele care s-o treacă deasupra liniei. La Iaşi a fost la fel, dar cele trei puncte au refuzat din nou să vină, de această dată din altă cauză, arbitrajul.

Partida cu CSMS, clona înfiinţată în 2010 şi care se vrea succesoarea legendarei Politehnica, a fost primul prilej pentru Rapid să treacă pe loc de salvare. Cu trei puncte la Iaşi, Pancu şi compania o egalau la puncte pe Braşov, locul 12, şi cu meciurile directe de partea lor, retrogradarea era evitabilă. Jocul giuleştenilor n-a mai fost însă la fel de consistent ca cel cu Botoşani, ci un adevărat chin.

Moldovenii, aproape salvaţi, s-au betonat în defensivă, iar Rapid n-a avut armele necesare ca să rişte. Astfel, a rezultat un meci prost şi, aparent, un 0-0 logic. Aşa era corect, dar fără faza din minutul 82. Benson, candidat la cel mai slab străin din istoria Rapidului, s-a trezit cu o minge în mijlocul careului şi a împins-o spre poarta goală. Ionuţ Voicu, jucător care aparţine Rapidului şi care e împumutat în Copou până la vară, a oprit mingea cu mâna. Henţ cât casa, cum se spune, dar nu şi pentru centralul bucureştean Radu Petrescu.

Deşi se afla la cinci metri de fază, arbitrul “orb sau rău intenţionat”, aşa cum l-a numit Porumboiu după meci, şi el fostă victimă a lui Petrescu, a dictat continuarea jocului. Cum asistenţii, adiţionalii şi arbitrul de rezervă n-au intervenit nici ei, a rămas aşa. Un punct, în loc de trei pentru Rapid şi Liga a II-a e tot mai aproape.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net