Duminică s-a disputat pe Türk Telekom Stadyumu primul derby al sezonului din Turcia, iar partida a fost una pe atât de tensionată pe cât este şi rivalitatea istorică dintre cele două echipe. Totuşi, s-a depăşit din nou limita!


Fanii gazdelor au făcut o atmosferă incendiară, dar la un moment dat, nemulţumiţi de un tuşier care stătea cam mult cu steagul sus pe atacul gazdelor, şi-au îndreptat atenţia către acesta. Iar de atunci, soarta lui Tarik Ongun era pecetluită! Sticle, brichete, ţigări şi alte obiecte au început să zboare din înaltul tribunelor noului stadion al Galatey, iar multe din aceste obiecte au aterizat în capul tuşierului. Acesta s-a părbuşit pe teren şi a fost nevoie de intervenţia câtorva jucători de la Fenerbahce pentru a fi extras în viaţă din zona de conflict. Până la urmă lucrurile s-au calmat şi tot zgomotul creat de cei 50.000 de fani s-a demonstrat a fi cam inutil. Pe lângă un cartonaş roşu văzut de Belhanda, de la Galata, pe teren s-a practicat puţin fotbal. S-a încheiat 0-0, iar gazdele rămân pe primul loc, cu 23 de puncte, opt peste marea rivală din partea asiatică a Istanbulului.

hepta_3171331.jpg

Tuşierul i-a deranjat pe fanii Galatey semnalizând prea des offside pe atacul gazdelor
Foto: EPA

Războiul de pe Bosfor a fost trăit din teren şi de un român, Iasmin Latovlevic! Fostul stelist a început meciul ca rezervă, dar a intrat în minutul 19, beneficiind de accidentarea titularului Aziz, şi a rămas în joc până la final.

 
 
Loading...