Arpad Paszkany: «Mă apuc de păscut vaci» / Cornel Dinu: «Nu te primesc animalele»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

CFR Cluj a contestat victoria „câinilor", 3-2, acuzând dur deciziile arbitrilor. Finanţatorul ardelenilor, Arpad Paszkany, a declanşat un adevărat război al declaraţiilor, la care a "marşat" din partea dinamoviştilor Cornel Dinu.

Meciul CFR Cluj - Dinamo putea schimba liderul. Nu a fost aşa, pentru că roş-albii au învins, dar dacă înaintea partidei existau doar ironii fine legate de influenţa asupra arbitrilor, după fluierul final s-a ajuns la jigniri directe.

Paszkany vrea să demonstreze cu ajutorul calculatorului că echipa sa a avut gol valabil, Dinu i-a replicat că ar trebui să lase fotbalul şi să crească animale şi-n plus a acuzat măsurile discriminatorii la adresa fanilor roş-albi, care la porţile de acces au fost descălţaţi, verificaţi de legitimaţii şi „scanaţi" cu detectoare de metale.

Fazele incriminate de clujeni

Au cerut gol la Kapetanos. În minutul 63, Kapetanos a trimis cu capul peste Bălgrădean, mingea a lovit bara apoi s-a scurs paralel cu linia porţii.

Reluările tv au arătat că mingea nu a intrat în poartă. Clujenii au spus că mingea a intrat 20 cm între buturile dinamoviste.

Au contestat penaltyul la Liviu Ganea. În minutul 81, Nuno Diogo l-a tras de tricou pe Liviu Ganea în careu.

Tudor a dictat penalty, reluările tv arătând că a fost decizia corectă. Ardelenii au susţinut că nu a existat contact între cei doi.

Ce-a spus Paszkany

Despre arbitraj: „E viciere de rezultat. Mingea a intrat în poartă 20 de centimetri la faza lui Kapetanos, am vorbit cu oamenii de la IT, iar penalty-ul acordat lui Dinamo a fost inventat. Dacă ăla a fost penalty, atunci ne lăsăm de fotbal şi ne apucăm de crescut vaci şi capre".

Despre Ion Crăciunescu: „Să zicem că n-a văzut asistentul la mingea lui Kapetanos, dar peste penalty nu pot trece, n-a fost ţinere! Cine latră mai tare beneficiază de ajutoare! Dacă nu pot arbitrii români, să aducem de afară! La noi în ţară e ca şi cum joci cărţi cu 32 de păcălici. O să vină specialistul şef al arbitrajului la toate posturile TV şi o să analizeze fantele de lumină şi o să spună că fazele sunt corecte".

Despre sferele de influenţă: „Când o să găsiţi ceva de CFR în stenograme şi-n discuţii cu şampanii şi cadouri, atunci să ne acuzaţi". Paszkany a făcut referire la convorbirea dintre Cristi Borcea şi Vaslie Avram, în care fostul şef al CCA i-a cerut dinamovistului şampanie pentru nunta fiului său, Marius.

Ce-a spus Dinu

Despre Paszkany: "Ar fi un câştig pentru fotbalul românesc dacă s-ar duce la păscut, dar nu ştiu dacă animalele îl acceptă. Dă dovadă de răutate şi cine seamănă rău culege şi mai rău şi, ca să vorbesc ca un clasic des mediatizat, a fost o răzbunare împotriva diavolului. CFR mi-a adus aminte, prin foştii miliţieni din organigrama lor, de fosta Victorie şi Flacăra Moreni. Paszkany e deghizat în miliţian".

Despre CFR: "Până acum cinci ani, nu ştie nimeni pe unde a fost. În meciul cu ei se poate spune că Dinamo a jucat în Europa, pentru că au avut un singur român în primul 11, în rest era o selecţionată portughezo-braziliană".

Despre arbitraj: "Tuşierul era bine poziţionat. Dinamo a avut şi şansă, dar nu e corect să spui că a fost ajutată de arbitrii".

Despre tratamentul aplicat fanilor dinamovişti: "Nicăieri în lume nu se întâmplă să intri pe stadion în baza buletinului, iar acum cu legitimaţie de suporter. Ce trăim la Cluj e un fel de Lista lui Schindler. Cei doi străini de fotbal, Paszkany şi Mureşan, vor ajunge să impună ca la meciurile cu Dinamo, intrarea să se facă după ADN sau grupa sanguină".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net