Aşa a ajuns Zidane antrenor la Real: l-a pus la pământ pe Benitez!

Ultima actualizare:

    Imaginea modificată în care Zidane îl pune la pământ pe Rafa Benitez
Imaginea modificată în care Zidane îl pune la pământ pe Rafa Benitez

Fostul internaţional francez Zinedine Zidane a fost numit antrenor la Real Madrid, în locul spaniolului Rafa Benitez, a anunţat, luni, preşedintele grupării madrilene, Florentino Perez.

"Am luat decizia dificilă de a rezilia contractul cu Rafael Benitez. El este un mare profesionist şi o persoană magnifică. Comitetul Director a decis ca noul antrenor să fie Zinedine Zidane. El ştie ce înseamnă să conduci Realul. Este conştient de cât de dificilă este această muncă. Cunoaşte jucătorii, pentru că a fost antrenor secund când am câştigat Liga Campionilor a zecea oară la Lisabona", a afirmat Perez.

"Zidane, acesta este stadionul tău şi clubul tău. Madrilenii sunt alături de tine. Eşti antrenorul Realului şi pentru mine este o mândrie ca preşedinte să te am alături", a adăugat Perez.

Zinedine Zidane a declarat că este mai emoţionat decât atunci când a semnat ca jucător: "Mulţumesc clubului şi preşedintelui pentru această şansă. Avem cea mai bună echipă, cei mai buni fani şi voi încerca să fac totul pentru ca să câştigăm. Voi face totul pentru ca lucrurile să iasă bine", a declarat fostul internaţional francez.

Pe reţelele de socializare, fanii şi-au amintit imediat de celebra fază din finala Campionatului Mondial din 2006, atunci când Zidane a fost eliminat după un cap în piept aplicat lui Marco Materazzi. Astfel, capul italianului a fost înlocuit cu cel al lui Rafa Benitez, rezultând o imagine comică a felului în care "Zizou" a preluat funcţia de antrenor principal la Real.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net