Aşa arată casa lui Ronaldo de la Madrid. În ce lux stă portughezul!

Ultima actualizare:

    Starul Realului locuieşte într-o vilă cu lift, piscine şi sală de cinemaFoto Click!
Starul Realului locuieşte într-o vilă cu lift, piscine şi sală de cinemaFoto Click!

Cristiano Ronaldo a depăşit de mult graniţa unui simplu jucător de fotbal, el devenind un simbol al bogăţiei şi opulenţei.

Portughezul e genul de star care trebuie să aibă ultimul răcnet de maşină, de ceas sau de haine şi, logic, trebuie să stea într-o casă de lux, care să valoreze cât un întreg cartier normal. Dacă accesoriile pe care le poartă şi maşinile pe care le conduce le-am văzut deja, locul unde se refugiază starul portughez după apariţiile publice a rămas un mister. Până azi, când Cristiano Ronaldo a deschis larg uşile casei sale din Madrid pentru revista Unscriptd. Atacantul Realului le-a arătat ziariştilor fiecare colţişor al vilei sale din capitala Spaniei, iar ce am văzut ne-a lăsat cu gura căscată. Candelabre aurite, plasme uriaşe înrămate ca tablourile, sală de cinema, bar, pişcină interioară şi exterioară, lift, dar şi terenuri de baschet, tenis şi minifotbal. În faţă, Porsche-ul Panamera de ultimă generaţie parcat şi cum vine Crăciunul, nu unul, ci trei brazi.

Toate se regăsesc laolaltă pe domeniul lui Ronaldo din Madrid. Deocamdată nu s-a făcut o estimare în bani a valorii proprietăţii, dar cu siguranţă e vorba de multe milioane de euro. Are şi de unde, Ronaldo fiind al doilea cel mai bine plătit fotbalist din lume, câştigând din salariul la Real şi alte activităţi de publicitate în jur de 80 de milioane de euro pe an. Vila din Madrid nu e însă singura sau cea mai scumpă dintre proprietăţile sale. Ronaldo mai deţine în Portugalia o casă pe care a cumpărat-o anul trecut ce valorează 7,1 milioane de euro şi care e mai strălucitoare decât "vila de serviciu", de la Madrid.

Vezi mai jos turul casei lui Ronaldo din capitala Spaniei!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net