ASA şi-a găsit antrenor!

Ultima actualizare:

    Ilie Stan
Ilie Stan

Ilie Stan a fost numit ca tehnician al celor de la ASA Târgu Mureş, Dan Alexa preferând să părăsească echipa pentru a semna cu Chiajna.

Ilie Stan, 49 de ani, vrea să aducă mai mulţi jucători la formaţia din Târgu Mureş pentru a o transforma în revelaţia campionatului. "Vin la o echipă dintr-o zonă cu tradiţie în fotbalul românesc. Vreau să scoatem maximum din etapele care mai sunt de disputat. Dacă vom reuşi transferarea a câtorva jucători de valoare, împreună cu lotul care este aici, cred că putem să facem o figură frumoasă şi, de ce nu, să fim chiar o surpriză pentru restul competitoarelor. E foarte greu, dar nu imposibil. Avem mult de muncă, chiar dacă timpul nu este de partea noastră. O pregătire bună de iarnă, dublată cu multă încredere din partea noastră şi a jucătorilor ne pot duce mult mai sus", a declarat Ilie Stan.

Antrenorul şi-a început cariera în 2002 ca secund al lui Anghel Iordănescu la echipele arabe Al Ain, Al Ittihad sau Al Shabab, dar şi la echipa naţională a României. Ca "principal" a debutat în 2003, la Al-Seeb, în Oman. A mai pregătit echipele: FCM Târgovişte, Victoria Brăneşti, Steaua Bucureşti, Concordia Chiajna, FC Vaslui, FC Braşov, Zakho (Irak), ultima formaţie fiind Al Shamal (Qatar).

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net