«Ăştia vin în România ca să ne ia la bătaie?»

Ultima actualizare:

    Gică Hagi a răbufnit după  meci, fiind pentru  prima dată când este  agresat de când  a devenit tehnicianFoto: Sportpictures.eu
Gică Hagi a răbufnit după meci, fiind pentru prima dată când este agresat de când a devenit tehnicianFoto: Sportpictures.eu

Scene incredibile la Ovidiu. La finalul meciului Viitorul – CS U Craiova, 2-0, s-a iscat o luptă generală pe teren, Hagi fiind bruscat serios de Rambe, de la oaspeţi. „Regele” a răbufnit la conferinţa de presă.

Cei de la Viitorul s-au impus cu 2-0 în faţa celor de la CS U Craiova şi au fost, cel puţin pentru o zi, pe primul loc în Liga I. Patronul şi tehnicianul Gică Hagi a dorit să adune toată echipa pe teren şi, alături de fani, să celebreze reuşita. Dar căpitanul oaspeţilor, Vătăjelu, s-a „lipit” de grup, iar Răzvan Marin l-a îndepărtat. Momentul a fost surprins însă de „Rege”, care l-a împins pe intrus şi a stârnit furia lui Rambe. Jucătorul oltenilor l-a bruscat pe Hagi şi de aici totul a „explodat”. Au participat şi cei de pe băncile tehnice, acelaşi Rambe i-a aplicat un croşeu şi portarului Râmniceanu, iar goalkeeperul s-a răzbunat pe un alt jucător de culoare al oltenilor. Cert e că cei doi „luptători” au primit direct cartonaşul roşu din partea arbitrului Radu Petrescu, iar şefii din Bănie au decis ieri să-l excludă pe termen nelimitat din lot pe Rambe, jucător din Insulele Capului Verde. 

Rambe l-a împins  pe Hagi
Rambe l-a împins pe Hagi

După minute bune, situaţia s-a detensionat, dar discursul lui Hagi a fost extrem de dur. „E lipsă de respect din partea unora, mai ales când joci în deplasare şi faci anumite lucruri faţă de mine. M-am dus să-i despart... Fotbaliştii mei au primit o sută de mii de înjurături la Craiova. Ne-au distrus acolo, am tăcut că eram pe terenul lor, dar să-mi faci acelaşi lucru la mine acasă?”, a spus acesta.

Totul a degenerat  într-o bătaie generală
Totul a degenerat într-o bătaie generală

Apoi, a tunat: „Să vină unul care nici nu ştiu de prin ce ţară e şi să se ia de mine, asta e prea mult. Sunt tot felul de străini care ocupă locul tinerilor... Îl au pe Ivan, pe alţii buni şi ei joacă cu unul de 200 de kilograme, care pe teren arăta de zici că nu a dormit de trei zile. Vine ăsta să dea bătăi prin România? Să se ducă la el acasă”. Hagi a continuat în aceeaşi notă. „M-a înjurat şi Madson. Ăştia vin în România ca să ne ia la bătaie, chiar aşa? Nu poate unul să vină la mine acasă şi să fie impertinent”, a explicat el. 

Aurelian Chiţu
Aurelian Chiţu

Vătăjelu şi-a expus şi el varianta: „Dânsul (n.r. Gică Hagi) m-a luat în braţe ca să mă oprească. Am o problemă cu Carp. Ne-au bătut cu 2-0, dar nu trebuia să ne înjure după meci. Am vrut să vorbesc cu el, am fost luat de acolo de Răzvan Marin şi de alţii, iar lucrurile au degenerat. Îmi pare rău, mai bine lăsam de la mine, dar e greu atunci când eşti nervos”, a spus olteanul.

Acuzaţi că fac jocurile Stelei


    Aurelian Chiţu
Aurelian Chiţu

Viitorul e recunoscută ca o echipă complexată în faţa Stelei, bucureştenii având 11 victorii consecutive în meciurile directe. ”Cei de la Craiova nu ştiu să piardă. Tot meciul ne-au înjurat şi spuneau că jucăm pentru Steaua, de parcă ei ar avea vreo şansă la titlu. La final a venit acest băiat, introdus pentru bătaie, şi a avut tupeul să-l împingă pe Hagi. E o echipă urâtă şi-mi pare rău că nu l-a prins Râmniceanu pe Rambe”, a declarat atacantul constănţenilor, Chiţu. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net