Astori va fi înmormântat joi, la Florența

Ultima actualizare:

    Davide Astori a murit sâmbătă noaptefoto: epa
Davide Astori a murit sâmbătă noaptefoto: epa

Clubul Fiorentina a anunţat că autopsia lui Davide Astori va avea loc marţi, iar trupul neînsufleţit al căpitanului echipei din Serie A va fi depus miercuri la Centrul tehnic federal Coverciano. Înmormântarea va avea loc joi.

Davide Astori a încetat din viaţă în noaptea de sâmbătă spre duminică, la vârsta de 31 de ani, la Udine, unde se afla cu Fiorentina pentru un meci din Serie A.

“Fiorentina, alături de familia lui Davide Astori, anunţă că autopsia va avea loc mâine, 6 martie. Davide va reveni la Florenţa miercuri şi trupul său neînsufleţit va fi depus la Centrul tehnic federal Coverciano, pentru a i se aduce un ultim omagiu căpitanului”, a precizat clubul din Florenţa.

Gruparea a menţionat că fotbalistul va fi înmormântat joi, slujba urmând să aibă loc la basilica Santa Croce din Florenţa, de la ora 10.00.

Procurorii din Udine anchetează ipoteza uciderii din culpă în cazul căpitanului echipei Fiorentina, Davide Astori.

Potrivit Ansa, procurorul Antonio De Nicolo a declarat că nu există suspecţi în acest caz. “Este datoria noastră să stabilim dacă moartea lui Astori a fost o tragică fatalitate sau dacă cineva ar fi trebuit să perceapă ceva. În acest moment nu avem suspecţi, nu avem în vedere pe cineva care ar putea fi responsabil. Această procedură ne permite să identificăm  o eventuală responsabilitate”, a precizat De Nicolo.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net