Astra, aproape de calificare cu rezervele! Ioniţă, eroul victoriei cu 3-1 în afaţa lui Zira

Ultima actualizare:

    Alex IoniţăFoto Click!
Alex IoniţăFoto Click!

Astra a părut că se dezintegrează după despărţirea de Marius Şumudică, care a dat semnalul unui exod al jucătorilor de valoare. Au plecat Silviu Lung, Teixeira, Junior Morais, Budescu, Daniel Niculae şi alţii, dar Edi Iordănescu pare să fi găsit reţeta succesului.

Având la dispoziţie doar rezervele din sezonul trecut, plus câteva implanturi încă nepregătite 100%, tehnicianul i-a dopat cu încredere pe giurgiuveni şi primul pas a fost făcut bine. Victorie cu 3-1 în faţa azerilor de la Zira Baku, şi prima şansă de calificare în turul 3 preliminar al Ligii Europa. Golurile românilor au fost înscrise de Alexandru Ioniţă, Dandea şi Le Tallec, noua achiziţie a Astrei. Reuşita lui Sadiqov, din minutul 34, îndeamnă însă la calm înaintea returului din Azerbaidjan.

"Mă bucur că am reuşit să marchez şi să arăt valoarea mea. Cred că am ajutat mult echipa în seara asta. Toţi am jucat bine. Toţi au aşteptări mari de la mine. Am câştigat, dar trebuie să fim concentraţi şi în retur şi să ne calificăm. Am fost temători, aveau două mciuri în plus şi credeam că vor avea alt ritm, superior nouă. Nu e timpul să plec. Trebuie să rămân şi să demonstrez în acest an. Sunt bucuros că am rămas aici. Nu am nimic cu Steaua. Mulţi mă critică, dar nu am nimic. Mă bucur că am rămas aici, mă simt ca la Rapid, ca acasă. Sunt doi antrenori diferiţi, dar într-o lună de zile am făcut o treabă bună, Am încredere în conducere. S-a rezolvat o parte din problemele financiare şi avem şanse la play-off", a declarat Ioniţă după meci.

"Sunt multe chestii pozitive. În primul rând, sunt fericit că am debutat cu o victorie. Noi suntem o echipă care s-a format din mers, mulţi jucători au venit după ce ne-am întors din pregătiri. Sunt fericit că am câştigat la două goluri diferenţă, dar şi pentru faptul că acest proces de reconstrucţie se accelerează. Aş fi vrut să nu primim acel gol stupid, dar am luat o opţiune importantă pentru calificare, iar acest lucru mă mulţumeşte", a spus şi antrenorul Edi Iordănescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net