Într-un meci contând pentru etapa cu numărul 17 a Ligii I, Astra Giurgiu a câștigat (3-1), în această seară, pe Arena Naţională, în fața lui FCSB. Pe final, la o intervenție regulamentară a portarului Lazăr, Gnohere a fost lovit în zona capului, fiind transportat la spital.


Bucureștenii au deschis scorul în minutul 19, prin Gnohere, care a reluat în plasă balonul ce a lovit stâlpul porții lui Lazăr după un șut al lui Coman. Mult mai combinativă, cu un joc colectiv, Astra a marcat prin Alibec (min. 30, 60) şi Enache (min. 90+6).
Spre finalul partidei, Gnohere s-a prăbușit pe gazon după un contact cu portartul Lazăr, care l-a lovit în zona capului după ce a respins un balon. Jucătorul FCSB-ului a primit îngrijiri timp de câteva minute pe teren, după care a fost scos cu targa, cu gâtul imobilizat. În minutul 85, în locul său a intrat pe teren Hora. După alte câteva minute, Gnohere a fost dus cu ambulanţa la spital.
FCSB: Bălgrădean – Creţu (Moruţan ’61), Cristea, Soiledis, Panţâru – Oaidă, Ov Popescu, Tănase (Nedelcu ’46) – Man, Gnohere (Hora ţ85), Coman. 
Antrenor: Bogdan Vintilă.
Astra Giurgiu: Lazar – Grahovac, Tamaş, Dima, Radunovic – Bruno, Şerban (Gheorghe ‘7, Enache ‘88), Crepulja, Răduţ – Budescu, Alibec (Begue ‘90+4). 
Antrenor: Bogdan Andone.

Loading...
Citeste tot despre: