Astra nu vrea să plătească banii pe Ioniţă pentru că speră ca Rapid să intre în faliment pe 28 martie

Ultima actualizare:

    Câştigă la Astra  3.000 de euro pe lună
Câştigă la Astra 3.000 de euro pe lună

Alexandru Ioniţă, unul dintre cei mai promiţători tineri jucători din România, a plecat în ultima perioadă de transferuri de la Rapid, la Astra Giurgiu. Suma plătită era de aproximativ 700.000 de euro, dar trupa din Liga I n-a plătit decât o parte. Pentru restul, aşteaptă să vadîă dacă mao are cui.

Giuleştenii trebuiau să primească de mult o nouă tranşă de 100.000 de euro, dar asta nu s-a întâmplat. Întârzierea a făcut ca Rapid să depună un memoriu la FRF împotriva giurgiuvenilor, pe care îi suspectează de gânduri necurate. "Am auzit că cei de la Astra aşteaptă să vadă dacă intrăm în faliment pe data de 28 martie, când vom merge la tribunal cu planul de reorganizare. Chiar speră asta ca să nu mai plătească şi restul de bani, dar nu e în regulă. Au depăşit cu mult termenul", a spus Adrian Zamfir, patronul Rapidului.

Giurgiuvenii spun însă că nu e cazul să se impacienteze şi nu se gândesc la o astfel de strategie. "E o prostie, am plătit 400.000 de euro și vom mai plăti 100.000 până în 28 martie, când ei au termen la tribunal, iar apoi în luna mai diferența până la suma totală, așa că să stea liniștiți, nu e nicio problemă. Săptămâna trecută am dat 100.000 de euro, așa că nu știu de ce se agită lumea. Foarte bine că Rapid a făcut memoriu, până când se va judeca, vom plăti totul.

Dacă nu eram eu, acest transfer nu se făcea, Zamfir știe asta. Domnul Niculae m-a întrebat doar dacă e suma corectă, nu a mai negociat. Eu am mare încredere în Ioniță, va fi un jucător de nivel ridicat. E o prostie că vreau falimentul Rapidului, nu se pune problema așa", a spus Dinu Gheorghe, președintele Astrei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net