Astra, pe teren minat

Ultima actualizare:

    Astra este în turul trei  preliminar al Ligii EuropaFoto: sportpictures.eu
Astra este în turul trei preliminar al Ligii EuropaFoto: sportpictures.eu

Astra va disputa de la ora 20.00, în direct la Digi Sport 1, partida ce o poate califica în turul trei preliminar al Ligii Europa. Românii s-au impus cu 3-1 acasă, însă acum, în retur, misiunea lor va fi mai dificilă. Cei de la Zira nu au mai pierdut pe teren propriu de opt meciuri.

„Avem un retur care se anunţă foarte dificil. Eu ştiu ce vorbesc, am văzut echipa azeră acasă, e cu totul alta. E mult mai agresivă, determinată şi pune presiune”, a avertizat antrenorul Edi Iordănescu. Iar brazilianul Marquinhos a completat: „Trebuie acum să stăm calmi şi la final ne vom califica”. Totuşi, la Giurgiu, fosta campioană a ţării a câştigat cu 3-1, golurile fiind marcate de Ioniţă, Dandea şi Le Tallec. 

Iordănescu junior e prudent fiindcă a observat că pe teren azer, ultimul eşec al celor de la Zira a fost suferit în decembrie 2016 când Neftci s-a impus cu 3-0. De atunci au urmat opt partide oficiale şi chiar dacă s-a jucat în competiţia internă sau în cupele europene, oamenii lui Abbasov au înregistrat un bilanţ de cinci victorii şi trei remize. La Zira evoluează şi românul Gabi Matei, care mai speră în calificare.

„Nu mereu fotbalul ţine de calitate, ci şi de şansă şi de dorinţă. Cei de la Astra sunt acum puţin mai liniştiţi, dar cred că acest gol în deplasare este important şi-i pune puţin pe gânduri. Noi o să pregătim jocul normal, o să atacăm mai mult şi poate întoarcem rezultatul”, a spus fostul stelist.

image
image
image
image
image
image
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net