Atenţie, el e arbitrul care rupe oase! VIDEO

Ultima actualizare:

    Tony Chapron
Tony Chapron

Meciul Nantes – PSG (0-1) din prima ligă franceză a consemnat un episod incredibil, în care arbitrul întâlnirii a încercat să „faulteze” un fotbalist, după care i-a arătat acestuia cartonaşul roşu pentru un motiv stupid.

E greu de crezut că aşa ceva se poate întâmpla în Ligue 1, unul dintre cele mai puternice campionate din Europa. Francezii şi nu numai sunt şocaţi de gestul celui care a fost pus să împartă dreptatea la meciul Nantes – PSG (0-1). Ce s-a întâmplat? În prelungirile partidei, colegii lui Ciprian Tătăruşanu se retrăgeau în apărare, iar brazilianul Diego Carlos l-a trântit la pământ, fără să vrea, pe arbitrul Tony Chapron. Asemenea clinciuri involuntare s-au mai văzut la fotbal, nu însă şi reacţii precum cele ale centralului de 45 de ani. Astfel, arbitrul s-a ridicat rapid de jos şi a încercat, cu o fandare bine executată, să-i pună piedică fotbalistului echipei Nantes.

Tentativa lui Chapron, una eşuată, i-a lăsat pe toţi mască, dar arbitrul nu s-a oprit aici. Pentru a-şi duce la capăt răzbunarea, Tony Chapron a scos cartonaşul roşu, eliminându-l pe Diego Carlos şi acordând fără nici un temei o lovitură liberă pentru PSG. Reacţia scandaloasă a lui Chapron n-a rămas fără urmări. Ieri, federaţia franceză l-a suspendat provizoriu pe arbitru până când comisiile de disciplină vor analiza cele întâmplate la Nantes şi vor stabili sancţiunea în acest caz unic.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net