Atrag fanii cu artificii şi bilete ieftine

Ultima actualizare:

    Învingătoarea primeşte 275.000 de euroFoto: Mediafax
Învingătoarea primeşte 275.000 de euroFoto: Mediafax

Organizatorii finalei Cupei Ligii (azi, ora 20.00) au anunţat un spectacol pirotehnic grandios şi oferă tichete „la pachet” pentru familii, totul în încercarea de a umple Arena Naţională.

Cei de la LPF speră ca meciul Steaua - Pandurii să reprezinte un succes, mai ales pe plan financiar. Suporterii sunt îndemnaţi să ia cu asalt tribunele, deşi doritorii nu prea se îmbulzesc. Iorgulescu a reintrodus în calendar Cupa Ligii, întrecere ce dispăruse de pe harta fotbalului de 14 ani. Azi va fi finala celei de-a treia ediţii, celelalte două având loc în 1998 şi 2000, după care proiectul a fost anulat din cauza lipsei de interes a microbiştilor. Pentru a nu păţi la fel, şefii de la LPF au atras acum sponsori şi au acordat participantelor premii totale de un milion de euro. În plus, pentru ca suporterii să fie prezenţi în număr mare, au venit cu oferte destinate familiilor: 60 de lei asigură două bilete, unul plus unul gratis, într-un sector „dotat” cu o vedere excelentă. Apoi, 200 de copii cu rezultate bune la învăţătură au fost invitaţi să asiste la meci. Pentru a nu se „trezi” cu tribunele goale, organizatorii au anunţat un spectacol unic de artificii şi lasere. 

Toate cele 18 echipe participante au încasat bani în funcţie de faza în care s-au oprit. În primul tur s-au oferit câte 10.000 de euro fiecărei formaţii, apoi în optimi s-au plătit 20.000 de euro. Pentru sferturi suma a crescut la 25.000, iar în semifinale s-a încasat dublu. În finală, atât Steaua cât şi Pandurii vor fi recompensate cu 70.000, iar câştigătoarea va mai avea un bonus de 100.000 de euro. Astfel, echipa care va ridica trofeul va ajunge la un total de 275.000 de euro.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net