Au dezinfectat tot stadionul pentru derby-ul în care a jucat și Florin Andone

Ultima actualizare:

    Si băncile de rezerve au fost dezinfectate de lucrătorii turci înaintea derby-uluiFoto: Guliver/ GettyImages
Si băncile de rezerve au fost dezinfectate de lucrătorii turci înaintea derby-uluiFoto: Guliver/ GettyImages

Unul dintre cele mai importante derby-uri din campionatul Turciei, Galatasaray – Beșiktaș, s-a disputat în fața unor tribune goale, dar dezinfectate. Florin Andone a jucat două minute.

În condiții normale, un meci între Galatasaray și Beșiktaș bloca Istanbulul, iar zecile de mii de fani făceau o atmosferă infernală pe stadion. Acum, din cauza pandemiei de coronavirus, echipele au ajuns mai repede ca niciodată pe arenă, iar în timpul meciului singurele încurajări care s-au auzit au fost cele ale jucătorilor aflați pe gazon.

Turcia este una dintre foarte puținele țări care nu și-au întrerupt campionatele. Totuși, oficialii din această țară au decis ca toate meciurile să se dispute cu porțile închise. Mai mult, pentru a evita răspândirea virusului, organizatorii sunt obligați să cheme echipe specializate pentru dezinfecția tuturor locurilor din tribune (52.652 de scaune) și a băncilor de rezerve.

Revenit în lotul celor de la Galata după o accidentare, internaționalul român Florin Andone a intrat pe teren în prelungirile meciului, nereușind să se facă remarcat. Partida s-a încheiat 0-0, un rezultat care nu ajută pe niciuna dintre cele două formații. Galatasaray e în continuare pe locul 3, iar Beșiktaș pe 5.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net